nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Tuni: «Podem plantar cara als equips grans»

El solleric destaca el potencial de la plantilla del Mallorca i s'alegra de lluitar per la UEFA

67668
Tuni fou protagonista el passat diumenge en marcar un gran gol. Fotos: MONSERRAT.

L'extrem solleric del Reial Mallorca, Toni Adrover Tuni, mostrà ahir la seva satisfacció pel gol aconseguit el passat diumenge contra el Recreativo de Huelva i destacà el potencial que la plantilla mallorquinista presenta enguany i que permet a l'equip illenc, un cop disputades les vuit primeres jornades, lluitar pels llocs que donen dret a disputar la Copa de la UEFA la temporada que ve. «He tengut l'oportunitat de veure el gol per la televisió i he passat gust. La veritat és que jo sóc el primer sorprès, ja que no és que tengui un gran xut i feia temps que no marcava un gol des de fora de l'àrea», comentà Tuni en roda de premsa al mateix temps que reconegué que els consells de Manzano han donat els seus fruits. «Me va dir que havia de ser una mica més atrevit i que havia de xutar més a porteria. Així és com es fan els gols i la veritat és que me va sortir un gran xut. Això no vol dir que a partir d'ara ho provi de per tot, però ho intentaré més pics».

En referència al duel de dissabte contra l'Espanyol, el futbolista mallorquí preveu un duel «complicat». «Tant nosaltres com ells feim un futbol vistós. El primer gol que marcarem diumenge, després de setze tocs, no el marca qualsevol equip. A l'Espanyol també és agradable veure'l jugar. Té jugadors molt bons com Riera, Tamudo i Luis García i és un equip que té les idees molt clares. Serà un partit complicadíssim», digué. El fet que s'enfrontin dos equips en gran forma i que lluiten per la UEFA, per a Riera és «un al·licient més». «Després de lluitar les passades temporades per evitar el descens, lluitar ara pels llocs d' UEFA és una gran alegria per a tothom. Si l'Espanyol ens guanya s'escaparia a cinc punts i cal tenir-ho present» assegurà.

En referència als partits que li esperen al Mallorca el que queda d'octubre i en novembre, en què s'haurà d'enfrontar successivament Espanyol, Deportivo, València, Reial Madrid i Sevilla, Tuni afirmà que «ara ens ve un calendari més complicat. Arriben els equips de dalt i ens haurem d'esforçar al màxim per a no estar un mes i mig sense puntuar. Emperò pens que amb la plantilla que tenim podem plantar cara i fer bons partits contra els equips grans». L'extrem solleric també valorà la seva situació personal actual dins l'equip, que ha variat respecte de la temporada anterior, en què gairebé no comptava per a Manzano. «Aquest estiu no sabia si quedaria, però enguany el míster ha confiat en mi des del principi i esper respondre a la seva confiança».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.