• Mín: 11°
15°

Puyada contribueix amb 22 punts i assistències al triomf del Palma

El base va guiar el seu equip contra el Ciudad de la Laguna

La cinquena jornada de la Lliga LEB Or va deparar sort diversa pels dos equips mallorquins que hi militen. Mentre que el Palma Aqua Màgica va guanyar el Ciudad de la Laguna per 99-77 en el Palma Arena, amb Francesc Puyada com a MVP del matx, el Bàsquet Inca continua sense trobar el camí de la victòria i va tornar perdre contra los Barrios per 80-81 al pavelló d'Inca.

El base badaloní, Francesc Xavier Puyada va guiar a la perfecció el conjunt palmesà, anotant i repartint el joc. Anotà 22 punts, el quart millor registre de la jornada i va repartir 7 assistències, la millor marca de la jornada. Al capdavant de la llista de màxims encistelladors de la jornada hi trobam el jugador del Bruesa, Andrew Panko, amb una mitjana de 23'6 punts per partit. Panko també és el millor sota la cistella. En el partit que el Bruesa va guanyar al Burgos, l'ala pivot va recollir 12 rebots, liderant el rànquing de rebotejadors amb 10'4 per partit.

Tot i la derrota que van patir els homes de José Luis Abós, el seu base, Carles Bivià, repartí sis assistències, una menys que Puyada. L'aler de l'Alacant Lucio Angulo va esdevenir el millor defensor de la jornada, recuperant cinc pilotes, una més que Bivià. Angulo lidera la llista de màxims recuperadors amb un promig de tres pilotes recuperades.

Lou Roe continua imposant la seva llei davall la cistella. Tot i que aquesta jornada no va estar gaire encertat en el rebot, va posar dos taps. A més, és el tercer jugador de la lliga que més minuts ha disputat amb 33.50 de mitja per matx, per darrere de Panko i Oleson, amb 36.17 i 35.27 respectivament. El bon partit de Puyada el va convertir en el tercer millor jugador valorat amb 27 punts, per darrere de Panko i Barbour, amb 41 i 28 punts.