cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

El Palma no pot deixar escapar els punts

Una tercera derrota consecutiva a casa del Beirasar Rosalia deixaria els mallorquins com a coers

El Palma Aqua Màgica ha començat amb mal peu la lliga regular. Després de superar amb problemes a l'Agua de València de Gandia, en el darrer partit, disputat a Inca, van perdre contra l'Alacant Costa Blanca, un dels candidats a l'ascens.El Beirasar Rosalia de Castro de Santiago de Compostela, un dels tres equips que encara no han perdut cap partit, guanyà la setmana passada a Inca.El matx començarà avui, a les 22 hores, en el pavelló Multiusos Fontes Sar, amb l'arbitratge del valencià Raúl San Cecilio Cejuela i del castellanolleonès Miguel Àngel Palenzuela Pastrana, dos col·legiats amb una llarga experiència a la Lliga LEB Or.El cinc gallec s'imposà, en el pavelló inquer, en el darrer quart amb un parcial de 10-15 per 59-64.

En el cinc inicial sortiren Flinder Boyd, de base, Curtis Bobb i Bradley Oleson, d'alers, i Miquel Àngel Montañana, exjguador del Drac Inca, i Charles Ramsdell, de pivots.La banqueta del Rosalia compta amb jugadors coneguts pel bàsquet illenc com el base Nick Moore, els alers Giorgios Dedas i el sud-americà Juan Camilo Riveiro, ex de l'Alcúdia, Rogelio Legasa, també exinquer, i Albert Fontet, procendent de la pedrera del Barça. Tres autèntics nacionals a la banqueta. El Palma Aqua Màgica no està al nivell esperat i ha cedit terreny, en les tres jornades disputades, als altres candidats a pujar a la Lliga ACB.

La dependència del conjunt ciutadà amb el jugador estrella Lou Roe, el millor pagat de la divisió de plata del bàsquet estatal, produeix resultats negatius. Els seus companys no aprofiten el marcatge dels adversaris sobre el jugador d'Atlantic City. El nou fitxatge Chuck Carnegay encara no ha debutat amb l'equip i probablement tampoc ho farà a Santiago de Compostela.Contra l'Alacant Costa Blanca els jugadors de Diego Tobalina varen estar aprop de remontar un desavantatge de 17 punts, encara que finalment naufragaren en el darrer quart.

Els gallecs han guanyat els tres partits disputats, però, damunt paper, compten amb una banqueta inferior als equips gallets de la Lliga LEB Or: Alacant Costa Blanca, Cai Saragossa, Plus Pujol Lleida, tres equips amb experiència a la Lliga ACB, i el Palma Aqua Mágica. Entre aquests quatre conjunts es decidiran les dues primeres places d'aquesta divisió si es compleixen els pronòstics.

El PAM segueix sense poder jugar en el Palau de Son Moix i, probablement, així serà durant moltes jornades de la primera fase.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.