algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Moyà: «La intenció és classificar-me per a Shangai, però no serà fàcil»

El tennista mallorquí assegurà que està refredat, però en un bon moment de forma

El tennista mallorquí Carles Moyà arriba animat al Mutua Madrilenya Màsters de Madrid, que es disputa del 13 al 21 d'octubre en el Madrid Arena, conscient que es juga quasi totes les seves opcions d'aconseguir classificar-se per a la Copa Màsters de Shanghai.«La intenció és arribar a Shangai. A principis de l'any, la meta era estar entre els 20 millors i això ho he aconseguit. Ara, he de mirar una mica més amunt i he de lluitar per estar a Shangai. Sé que és complicat perquè som molts jugadors per dos llocs, però ho intentaré. Jugam a casa, i amb el suport de l'afició...», afirmà després de l'entrenament d'ahir.Amb Nadal ja classificat per a la cita de Shangai, que reuneix als vuit millors de l'any, hi ha opcions, fins i tot, que hi hagi tres jugadors espanyols a la competició, com ja succeí l'any 1998, ja que David Ferrer, Tommy Robredo i el propi Moyà tenen opcions. «Una de les vegades que he jugat el Màsters vàrem ser tres.Seria increïble pel tennis espanyol. Esperem que sigui així», comentà.

L'exnúmero 1 del món confessà com es troba després de compartir el seu primer entrenament amb Rafel Nadal. «Ha anat bé, molt bé. Ell com sempre, sempre està preparat i en perfectes condicions. Jo estic una mica refredat, però tenc bones sensacions i el fet de jugar un torneig a Espanya sempre et dona moral i confiança per fer-ho bé», significà.D'altra banda, el mallorquí reconegué que arriba a Madrid en una posició «molt diferent» a la de l'any passat, després d'escalar fins a la 15a posició a l'escalafó mundial. «M'he retrobat amb el meu millor joc, la mentalitat també és molt bona i, tot i que les dues darreres setmanes no han estat bones, l'any ha estat molt complet. Estic molt aprop dels 10 primers i fa just un any era impensable», explicà.

De totes maneres, Moyà sap que en un torneig com el de Madrid haurà de superar els millors per arribar a les rondes finals. «Per arribar lluny hauré de guanyar a algun dels que estan a dalt de tot, però jugar a casa et dona forces quan no n'hi ha», comentà. Finalment, assenyalar que Moyà es va entrenar ahir durant dues hores i mitja amb el seu compatriota Rafa Nadal. Posteriorment, ambdós jugadors es feren la foto oficial amb les 22 models que recullen les pilotes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.