El conjunt gallec s'imposà a un Bàsquet Inca que abusà del joc exterior sense encert

Bàsquet inca 59
Rosalia 64

SALVADOR RIPOLL. Inca.
Amb més de mitja entrada al pavelló municipal d'Inca, l'equip dirigit per José Luis Abós va perdre un partit que gairebé sempre va estar dominat pel conjunt visitant, el Beirasar Rosalia gallec, que arribà a tenir una màxima renda de 9 punts (31-40).

El Bàsquet Inca va jugar una primera part molt dolenta, amb moltes errades i sense una bona selecció en els llançaments i acabà els primers vint minuts amb el resultat favorable al conjunt visitant.Després del descans el conjunt inquer reaccionà i gràcies a una asfixiant pressió va aconseguir capgirar el marcador, amb un marcador parcial al tercer quart de 20-14.Però ahir no era el dia del Bàsquet Inca, no saberen aprofitar els atacs i abusaren dels llançaments de tres, anotant un pobre registre de 3 treiples de 27 intents.

El conjunt gallec, dirigit per César Iglesias, va tornar a prendre la iniciativa en el marcador en el darrer quart (55-61) i, en els darrers minuts, es limità a defensar l'avantatge adquirida.Dos exjugadors inquers, Montañana i Legasa, juntament amb Oleson, foren els millors del Beirasar Rosalia, que com es va poder veure ahir no és millor que el Bàsquet Inca però va saber aprofitar millor les seves opcions. L'Inca, de moment no té un base fiable, ja que ni Bivià ni Marciulionis donen confiança als seus companys.