algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

Riera podria entrar en la llista

El bon inici de temporada del manacorí no ha passat desapercebut

El jugador mallorquí de l'Espanyol de Barcelona, Albert Riera, podria entrar en els plans del seleccionador, Luis Aragonés, per a la propera convocatòria internacional per jugar contra Dinamarca i Finlàndia. El bon començament de temporada de l'interior esquerrà manacorí no passa desapercebut i dilluns a vespre la Cadena Ser l'esmentà com una de les possibles noves incorporacions al combinat espanyol. Albert Riera s'ha revalorat molt des d'aquest estiu quan l'Ajax d'Amsterdam va intentar el seu fitxatge. Arran d'això l'equip blanc-i-blau va renovar el mallorquí.

El migcampista ha estat un dels homes clau en el bon inici de campionat del conjunt dirigit per Ernesto Valverde, que després de sis jornades ocupa la sisena posició amb 10 punts. Amb tres victòries, la darrera davant del Deportivo a Montjuïc amb una actuació destacada de Riera, dos empats i una derrota, el conjunt català s'ha situat en les posicions que donen accés a disputar la Copa de la UEFA. Albert Riera ha estat titular en tots els partits que ha disputat l'Espanyol en la Lliga, amb un total de 524 minuts jugats. Fins i tot ja s'ha estrenat com a golejador en aquesta campanya, encara que el seu gol no va servir a l'equip per guanyar al camp del Recreativo de Huelva en la quarta jornada (2-1).

La cadena radiofònica avançà els vint jugadors que podria convocar Aragonés, entre els quals estarien Casillas i Reina com a porters; Sergio Ramos, Albiol, Pablo, Marchena, Pernía i Capdevila per la defensa; Joaquín, Angulo, Xavi, Cesc, Iniesta, Albelda, Silva i Riera per al centre del camp; i Villa i Torres per a la davantera.

Un del dos convocats que queden per decidir serà possiblement Puyol o Juanito, depenent de l'estat físic del capità blaugrana, que ha sortit d'una lesió. L'altre serà l'exmallorquinista Luis García, que repetiria una convocatòria, o el capità madridista Raúl, encara que el més probable és que finalment sigui el futbolista de l'Espanyol. Tot i les especulacions, la llista definitiva de Luis Aragonés no es coneixerà fins divendres, que serà quan la faci pública. Els propers compromisos de la selecció, a Dinamarca primer i a Finlàndia després, marcaran sense cap dubte el futur del combinat espnayol, ja que es juga la seva classificació per a l'Eurocopa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.