• Màx: 19°
18°

El Barça pegà més fort que l'Stuttgart

El conjunt de Frank Rijkaard es mostrà més efectiu que els alemanys i s'endugué la victòria

Stuttgart 0
Barcelona 2

Stuttgart: Schäfer, Osorio, Tasci, Meira, Boka, Pardo, Hilbert, Khedira, Farnerud, Cacau i Mario Gómez.
Marica per Osorio en el minut 63 i Magnin per Fernerud i Meissner per Khedira en el minut 75.

BARCELONA: Víctor Valdés, Oleguer, Thuram, Abidal, Márquez, Xavi, Iniesta, Deco, Messi, Henry i Ronaldinho.
Puyol per Márquez en el minut 6, Sylvinho per Puyol en el minut 64 i Bojan per Ronaldinho en el minut 81.

ÀRBITRE: Martin Hansson (Suècia). Amonestà Messi per part del Barcelona.

Gols: 0-1: minut 52, Puyol.
0-2: minut 66, Messi.
EFE. Stuttgart.
El Barcelona va derrotar ahir per 2-0 l'Stuttgart, equip el qual va tenir sotmès al llarg dels noranta minuts i que no va trobar recursos per fer front a la clara superioritat dels blaugrana.La impressió que va fer el partit des del començament va ser el d'un Barcelona dominador i un Stuttgart arraconat que, almenys al principi, només semblava preocupat per evitar el pitjor davant d'un rival clarament superior.El Barcelona tenia la pilota i el partit es jugava al camp de l'Stuttgart i la primera ocasió de perill per als blaugrana va arribar molt aviat.En el minut 5, Lionel Messi, després de superar diversos jugadors de l'Stuttgart dins de l'àrea, va cedir la pilota enrere perquè Deco rematàs des d'uns 20 metres i la pilota s'estavellàs al pal.

El gol del Barça només semblava qüestió de temps. Al minut 10, Messi tingué una gran ocasió però fallà davant el ben col·locat porter Schafer.Poc després, una altra vegada Messi va tornar a perdre el duel amb Schafer i en el minut 24 seria Henry qui fracassaria davant del meta alemany, quan una centrada de Ronaldinho l'havia deixat sol i en posició de marcar.Emperò, a la darrera fase del primer temps, l'Stuttgart va semblar sacsejar-se una mica el domini i va tenir dues grans ocasions.

En el 33, Valdés va haver d'esforçar-se per aturar una doble rematada de cap de Gómez, i ja al final, Farnerud va estar a punt de marcar quan va rebre un centre de Gómez que el va deixar davant de la porta buida però la pilota li va rebotar al peu i s'anà en direcció a les mans de Valdes.Els homes de Rijkaard afinaren la seva punteria a la represa i en el minut 52 Puyol, que sortí a jugar en el minut 6 en substitució d'un lesionat Márquez, inaugurà el marcador abans de lesionar-se en el 64. Només dos minuts després, Messi sentencià.