muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Yagüe queda a les portes d'obtenir el passaport per als Jocs de Pequín 08

La taekwondista mallorquina acabà quarta després de caure a les semifinals

No va poder ser. La taekwondista mallorquina Brigit Yagüe va finalitzar ahir en la quarta posició del Torneig Preolímpic Mundial per als Jocs Olímpics de Pequín 2008, en la categoria de 49 quilos, i quedà sense plaça per viatjar de forma automàtica a la ciutat xinesa. Tot i això, l'esportista mallorquina podria tenir una nova oportunitat el proper mes de gener al Torneig Preolímpic Europeu.

Yagüe es va mostrar decebuda pel resultat dels dos darrers combats en els quals va participar, i jutjà l'actuació arbitral com «poc afortunada». «Crec que he estat molt bé durant tota la competició, ràpida i centrada. Els primers combats els he guayat de manera bastant clara», explicà la taekwondista illenca, que fins i tot es permeté desfer-se de tota una subcampiona europea per un aclaparador 7-1.

Els problemes per a la mallorquina arribaren a les semifinals, en haver d'enfrontar-se a la representant de Taiwan. En finalitzar el combat, el marcador reflectia la igualtat inicial per la qual els àrbitres decretaren que el combat es decidiria amb el punt d'or. Després d'aquesta nova ronda, la classificació va ser per a la taiwanesa, tot i que Brigit va insistir que ella havia puntuat en diverses ocasions sense que els àrbitres donassin per bons els seus atacs.

Així, la mallorquina va passar a disputar el tercer lloc del torneig amb la representant canadenca en un combat que finalment perdé per 0-2, i novament fou perjudicada pels àrbitres. «Jo juraria haver fet fins a tres punts, però el meu marcador va conservar el zero del començament del combat», va explicar Yagüe. «També he tengut mala sort, en un parell d'ocasions he fregat el seu cap però sense concretar el cop, fet que hauria facililtat molt el combat». Tot i la lògica decepció per no haver aconseguit la classificació, la mallorquina es mostrà satisfeta amb el seu estat de forma durant tots els combats de la jornada».

Les possibilitats de Brigit Yagüe passen ara perquè la seleccionin per participar en el Torneig Preolímpic Europeu, on després de veure els resultats, tendria moltes possibilitats de fer-se seva una plaça per ser a Pequín.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.