muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Poder de reacció

El conjunt de Manzano demostrà la seva empenta en una segona part magnífica

La victòria contra el Valladolid de dimecres a Son Moix serví a l'equip dirigit per Gregorio Manzano per demostrar el seu poder de reacció i reafirmar que aquesta temporada aspira a lluitar per places europees.El 0-2 amb el qual s'arribà al descans i les xiulades amb què el públic de Son Moix acomiadà l'equip camí dels vestidors feien presagiar una nit desastrosa per a tota la plantilla mallorquinista.

L'entrada de Víctor pel «Chori» Castro i la reubicació d'Arango a banda esquerra donà un altre aire a l'equip, que en l'aspecte físic passà per damunt el Valladolid.

I a base d'orgull i esforç arribaren els gols. El primer a demostrar que la remuntada era possible, va ser Nunes amb un cop de cap inapel·lable a la sortida d'un córner tret per Ibagaza.

Enguany el Mallorca té diverses alternatives golejadores de garanties. Güiza ha demostrat ser l'ariet amb definició que se cercava, encara que ahir no trobà el camí del gol. Víctor, amb el gol que certificà la remuntada, demostrà que el seu olfacte golejador està intacte i que és una opció vàlida per acompanyar l'andalús en punta d'atac.I Arango, que amb dos gols extraordinaris retrobà la seva millor versió, recordant aquell jugador amb un canó a la cama esquerra sempre a punt per destruir les defenses rivals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.