algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

El Madrid vol continuar la ratxa a Europa

Els blancs pretenen celebrar el seu partit número 300 a la màxima competició continental amb victòria

El Reial Madrid, líder invicte i en solitari de la Lliga espanyola, confia traslladar aquest bon inici en la Lliga de Campions, en què avui (20.45 hores/Antena3) s'estrena davant d'un Werder Bremen que no passa pel seu millor moment en la Bundesliga, però que del Santiago Bernabéu aspirarà a treure un resultat positiu.

Amb un ple de tres victòries, l'última una mica més qüestionada dissabte davant l'Almeria, l'equip de Bernd Schuster afronta molt il·lusionat el seu debut europeu, que també ho serà per a l'alemany com a entrenador i davant un equip del que és del seu país.

Oblidada la derrota a la Supercopa, que hauria suposat el primer títol en el palmarès del tècnic i del seu projecte en aquesta nova plantilla, el repte de la Lliga de Campions cobra aquesta campanya major rellevància després que la passada s'aconseguís la Lliga i després de cinc anys de sequera europea.

Començar amb bon peu i guanyar els partits de casa són claus en aquesta competició. Fa anys que els madridistes no compleixen en els primers partits. Així, han acumulat grans derrotes en les seves estrenes, encara que sempre salvant el grup gràcies a la seva solvència al coliseu blanc.

En el partit que suposarà el número 300 del Reial Madrid en Copa d'Europa, fita que no ha aconseguit cap altre club, els blancs volen trencar la mala ratxa dels últims tres anys. A la campanya 2004 va ser un altre alemany, en aquest cas el Bayer Leverkusen (3-0), el que va passar per sobre dels madridistes, mentre que en les dues següents l'Olympique de Lió va avergonyir els blancs en terres gal·les amb un 3-0 i un 2-0.

Així, els blancs no debuten amb victòria des de setembre de 2003, quan van derrotar 4-2 l'Olympique de Marsella al Santiago Bernabéu i aquell mateix any va ser igualment l'última ocasió en la qual van superar després la barrera de vuitens de final. D'aquesta manera, esperen que avui comenci a repetir-se la història i guanyar el Werder Bremen, després que fos la temporada passada eliminat en la primera eliminatòria davant un altre alemany, el Bayern de Munic, que van guanyar a casa i acabaren perdent a Alemanya.

Aconseguir la primera plaça del grup és clau en la lligueta i, per això, tot passa per un triomf avui contra un rival davant el qual mai no s'han mesurat, però davant el qual confien mantenir els seus bons números contra equips alemanys a casa, on només ha perdut dos partits de 21, amb 16 triomfs.

Per això, Schuster apostarà pel seu equip de gala, amb la tornada de Ruud van Nistelrooy, ja recuperats i descansats després de no jugar contra l'Almeria, encara que sense el sancionat Diarra, que serà suplert per Gago. Així mateix, a la baixa del de Mali, s'hi unirà la del lesioat Pepe i, possiblement, Heinze, encara que la seva presència es decidirà en els moments previs al matx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.