cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Important triomf d'Espanya davant Letònia

Gràcies a aquest resultat, els de Luis Aragonés es col·loquen segons del grup F, per darrere Suècia

61664
El jugador de la selecció espanyola David Villa avança amb la pilota acosat per Astafjves, el capità de la selecció de Letònia.

Espanya 2
Letònia 0

Espanya: Iker Cassillas, Sergio Ramos, Juanito, Marchena, Pernía, Joaquín, Albelda, Xavi, Silva, Villa i Torres.
Angulo per Joaquín, Cesc per Silva i Iniesta per Villa.

Letònia: Vanins, Klava, Ivanovs, Gorkss, Zirnis, Bleidelis, Astafjevs, Laizans, Rubins, Verpakovskis i Karlsons.
Visnakovs per Bleidelis, Blanks per Verpakovskis i Pahars per Karlsons.

ÀRBITRE: Alon Yefet (Israel). Amonestà Astafjevs i Gorkss, de Letònia.

Gols: 1-0: minut 13, Xavi.
2-0: minut 85, Torres.

EFE. Oviedo.
La selecció espanyola aconseguí davant Letònia (2-0) la victòria necessària per mantenir les seves aspiracions a l'Eurocopa.Davant una selecció letona blana, que no pressionà i que es va limitar a ajuntar dues línies de quatre jugadors prop de la seva àrea, l'equip de Luis Aragonés va sumar els tres punts indispensables per mantenir-se en la lluita.Contra corrent, Luis va deixar a la banqueta Andrés Iniesta, i Luis García a la grada, malgrat que era l'únic jugador d'Oviedo de la convocatòria, i va donar un vot de confiança als mateixos que empataren a Islàndia, amb la inclusió de David Albelda en lloc de Xabi Alonso, expulsat a Reikiavik.

El tècnic havia demanat major compromís a la selecció espanyola, i aquesta va sortir disposada a evitar sorpreses. El rival col·laborà en aquesta tasca, ja que ni tan sols intentà evitar el joc espanyol amb colzades.Letònia es va limitar a observar, replegada sobre el seu camp, i donà llibertat d'acció a Xavi, per a satisfacció del migcampista del Barcelona, que en el seu partit número 50 amb la selecció no només va donar un recital de conducció del joc en el primer temps, sinó que encertà en afegir el seu cinquè gol amb la camiseta vermella, després de culminar des de l'àrea petita una internada per la banda dreta de Joaquín.

Tot quedà disposat per a la golejada, perquè Letònia no va donar senyals de vida durant 20 minuts. Però Espanya no trobà un rematador encertat.Ho intentaren sense èxit David Villa i Mariano Pernía en un parell d'ocasions i no va estar per res Fernando Torres, que arribà a Oviedo amb una sequia d'un any sense marcar amb la selecció.Sense confirmar la seva clara superioritat, Espanya va arribar a poder veure's sorpresa per qualque contracop letó.Per acabar de posar-se l'afició local en contra, Aragonés, que havia ordenat la vigília que l'únic entrenament al Tartiere fos a porta tancada, substituí a la segona part David Villa per Andrés Iniesta.Amb Iniesta, la selecció acumulà ocasions clares. De Joaquín, del propi iniesta i de Torres, amb un remat de cap i una volea.Però quan pitjor era la situació, el davanter del Liverpool encertà a fer-se seu un rebuig de Vanins i finalitzà amb la incertesa en el marcador en aquest decisiu duel.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.