• Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
18°

L'Atlètic supera el darrer tràmit europeu

Tot i la feblesa de la defensa, els madrilenys foren molt superiors al Vojvodina

VOJVODINA 1
AT. MADRID 2

L'Atlètic de Madrid va aconseguir el seu bitllet per a la primera ronda de la Copa de la UEFA sense ensurts davant el Vojvodina serbi, que va superar a Novi Sad per 1-2, en un matx irregular dels blanc-i-vermells, però en el qual Luis García i Raúl García van firmar el triomf a la segona part. L'equip espanyol es presentà a Novi Sad amb un ampli avantatge de tres gols, aconseguit en el xoc d'anada. Hi hagué moltes rotacions a l'onze, en el qual Aguirre introduí vuit canvis en l'alineació, molt superior al Vojvodina.

En l'enèsim desajust defensiu de l'Atlètic, Vladimir Buac aprofità l'ocasió , fou més ràpid que la defensa i que el porter de l'equip madrileny per culminar amb un gol al minut 39. La represa, que va arrencar amb un intencionat llançament de Trivunovic, va tornar l'equilibri al marcador minuts després, en la primera ocasió de l'Atlètic, en la qual Luis García va rematar al segon pal una centrada d'Antonio López (1-1, m. 54). Luís García sentencià amb un gran gol al 75.