nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Garcia: «El manteniment del Palma Arena el durà un consorci públic»

Marga Garcia diu que se cerquen solucions per al tema econòmic de les instal·lacions esportives

"Com està la situació econòmica del Palma Arena?
"És un tema molt important a tenir en compte. S'estan cercant solucions i es fan molts esforços perquè aquest tema no torni un problema greu. Una instal·lació d'aquestes característiques no ha de patir per cap problema econòmic. Es tracta de cercar solucions que satisfacin tant com sigui possible les parts implicades, tant el públic com els esportistes i altres usuaris.

"Es parla d'un forat econòmic, se sap cap xifra exacta d'aquest problema?
"Més que un problema econòmic hem de parlar d'un tema econòmic. S'estan fent els estudis pertinents per saber quin n'és l'estat exacte. Quan finalitzin aquestes anàlisis tindrem una xifra que dirà molt sobre l'estat econòmic. És molt important el paper d'aquests informes per a les partides pressupostàries que ha de rebre el Palma Arena per solucionar el tema econòmic que afecta el velòdrom. Una bona gestió de caire administratiu serà importantíssima per al futur d'aquestes instal·lacions.

"Per al manteniment del Palma Arena, quin tipus de gestió es durà a terme: pública, mixta o privada?
"Es gestionarà a partir d'un consorci de caràcter totalment públic. Aquest consorci està format per diferents entitats, com són l'Ajuntament de Palma, el Govern balear i el Consell de Mallorca. El manteniment del velòdrom també és un tema molt important a causa de la magnitud d'aquestes instal·lacions i la importància esportiva que tenen aquestes pels esdeveniments esportius o administratius que pot acollir en un futur pròxim.

"Quina funció tindrà el Palma Arena en el futur ?
"Això encara no se sap. Quan acabi l'Eurobàsquet centrarem tots els nostres esforços a decidir quines activitats es duran a terme en el velòdrom més endavant. S'ha d'anar amb deteniment per no caure en errades que es converteixin en problemes i s'ha d'escollir l'opció més adient possible per treure el màxim profit d'aquesta instal·lació tan flexible. Aquesta flexibilitat ja ha quedat demostrada en els diferens actes que s'han duit a terme al Palma Arena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.