algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

Això funciona!!

Satisfacció en el Mallorca per la feina de pretemporada a Kossen

70460
Tot i haver fet nombroses proves, Manzano deixà entreveure que l'equip titular patirà pocs canvis pel que fa al de la passada temporada.

Encara resten més de tres setmanes perquè comenci la Lliga 2007/08 i queda molta feina de pretemporada per fer, però el Reial Mallorca ja comença a funcionar a un bon nivell i el tècnic Gregorio Manzano es mostra més que satisfet. Ahir l'expedició mallorquinista tornà de la seva concentració a Kossen, on no conegué la derrota en els quatre partits que disputà, si bé també és veritat que els rivals amb què s'ha enfrontat, a excepció de l'Olympiakos, "Mittersill, Tyrolean i Wacker Innsbruck", eren molt inferiors. Al marge dels resultats "un empat davant els grecs i tres victòries", el més important a aquestes alçades de pretemporada era millorar la preparació física, integrar les noves incorporacions i assimilar els conceptes futbolístics que l'entrenador vol posar en pràctica amb vista al curs que ve. En tots aquests aspectes el Mallorca ha tret bona nota.

Pel que fa a la forma física, els jugadors mallorquinistes demostraren el passat dimarts davant el Wacker Innsbruck que van per bon camí, ja que, tot i els nombrosos canvis, jugaren amb la mateixa intensitat els noranta minuts, davant un rival més rodat i plenament immers en la seva competició lliguera. Un dels principals encerts del Mallorca ha estat conservar el mateix bloc amb què completà una brillant segona volta de campionat la temporada passada, la qual cosa queda reflectida en el joc de l'equip, que té cada cop ménys dificultats a assimilar la filosofia de Manzano: solidesa defensiva i bon gust pel tracte a la pilota. Tot i la sortida de Jankovic, màxim golejador del curs passat, el Mallorca ha renovat a la seva columna vertebral "Ballesteros, Pereyra i Ibagaza" i l'equip comença a jugar gairebé de memòria. Pel que fa als problemes en atac, el Mallorca continua tenint moltes dificultats per marcar gols, però també és veritat que durant el partit crea moltes ocasions de perill. Els fitxatges de Güiza i Webó poden contribuir a millorar aquest aspecte. Finalment, les noves incorporacions de l'equip no han tingut cap problema a l'hora d'integrar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.