nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

L'Espanya d'Nsue revalida el títol

El combinat estatal va superar en la gran final la selecció grega

ESPANYA 1
GRÈCIA 0
ESPANYA: Sergio Asenjo, Díaz, Echaide, Pablo Gil, Cantero, Coto, Azpilicueta, Sanjosé, Parejo, Aarón i Emilio Nsue.
Zamora per Coto, Carletes per Emilio Nsue i Berrocal per Parejo.
GRÈCIA: Stratilatis, Boukouvalas, Siakas, Apostolopoulos, Moniakis, Lampropoulos, Dimoutsos, Papadopoulos, Ioannidis, Ninis i Mitroglou.
Siovas per Dimoutsos, Papazoglou per Ninis i Koutsianikoulis per Lampropoulos.
ÀRBITRE: Claudio Circhetta (SUI). Amonestà Dimoutsos, Boukouvalas i Moniakis per part de Grècia; i Parejo, Sergio Asenjo i Berrocal per part d'Espanya.
GOLS: 1-0: minut 38, Parejo.

La selecció espanyola sub 19, en la qual ha jugat el vermellenc Emilio Nsue, va revalidar el seu títol de campiona d'Europa de la categoria després d'imposar-se en la final a Grècia per 1-0, en un partit en el qual els de Juan Santisteban varen ser superiors i en el qual el madridista Daniel Parejo va aconseguir el gol de la victòria en transformar una falta directa.

No va ser, ni gaire menys, el millor partit d'Espanya en el torneig, però amb una falta llançada per Parejo (min.38), en la qual va sorprendre el porter grec, n'hi va haver prou per donar el triomf als espanyols, que varen aconseguir, d'aquesta forma, el seu cinquè títol en els 29 anys de vida d'aquesta competició. Des del primer moment del partit es va veure que Espanya era la que portava el pes del partit, però no de la manera que ho havia fet abans de la final, és a dir, amb la possessió de l'esfèrica, sinó amb pilotes llargues a la recerca dels davanters, que gairebé sempre perdien la lluita amb els defensors grecs.

Potser per les notables absències de Javi Martínez i Àngel Montoro, els dos mig centres que havien estat titulars en el torneig, Espanya no era capaç de crear joc. Ni tan sols Azpilicueta, fora de la seva posició, la banda dreta, no participava en les jugades d'atac. Només Aarón creava certa sensació de perill.

Tampoc na va ser el millor partit d'Emilio Nsue, que tot i això ha completat un excel·lent campionat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.