cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Schuster retorna el protagonisme a la pilota

El tècnic alemany ha variat totalment els mètodes d'entrenament que el seu predecessor utilitzava

La presència de pilota va marcar el primer entrenament de la pretemporada del Reial Madrid en terres austríaques "a la localitat tirolesa d'Irdning", en un moment que altres entrenadors en anteriors temporades aprofitaven per realitzar sessions merament físiques.

El nou tècnic, Bernd Schuster, dóna prioritat a l'esfèric. Serà la seva aposta principal, encara que el treball físic arribà a la sessió de l'horabaixa, que fou eminentment física.

De moment, s'ha trobat amb un grup de jugadors molt motivats, que per la seva competitivitat en els partits comencen a guanyar fons d'una manera més agradable.

Sense Iker Casillas, Miguel Torres i Ruud Van Nistelrooy, que han iniciat la concentració lesionats, el Reial Madrid va completar una hora i quaranta-cinc minuts d'entrenament matinal. A les 8.30 hores del matí van berenar i una hora després ja eren sobre la gespa del camp d'entrenament de l'ATV Irdning, equip modest de la localitat.

Amb polsòmetres al cos per mesurar la freqüència cardíaca, els 20 jugadors madridistes es van posar a les ordres dels preparadors físics, Walter Di Salvo i Jordi García, per completar la primera part de la sessió, amb Schuster veient-ho «des de la barrera». Cinc minuts de suau correguda contínua van precedir vint d'estirades i treball abdominal. Amb 30 graus de temperatura, el cos tècnic va cercar l'explosivitat en carrera, amb quinze minuts de sèries de cinquanta metres.

En la darrera hora va aparèixer la pilota. Primer amb exercicis de control i desplaçament, i en partits a mitjan camp. Els jugadors es van dividir en tres equips i es van guanyar amb bells gols els aplaudiments dels prop de 150 aficionats que van presenciar el primer entrenament.

Guti  

José María Gutiérrez «Guti», segon capità del Reial Madrid, va assenyalar que les plantilles del Barcelona i la madridista «estan igualades», encara que va enviar un missatge a l'etern rival en afirmar que «ells tenen bons noms i a nosaltres bon equip».

Guti creu que el nou Barcelona de Ronaldinho, Etoo, Messi i Henry es basa en bons noms, però que la imatge d'equip la mostrarà el Reial Madrid de Bernd Schuster. Així ho va reconèixer a la primera roda de premsa al castell on s'allotja el conjunt madridista, després del primer entrenament en terres austríaques.

«Em sembla que les plantilles estan molt igualades. El Barcelona té bons noms i nosaltres bon equip. Són dues plantilles semblants que lluitaran per tots els títols», va dir el centrecampista madrileny després de realitzar la sessió d'entrenament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.