muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Toni Frau: «Vull acabar entre els deu primers»

Es prepara per competir al Mundial de Vela a la categoria Optimist

Toni Frau és una de les promeses de la vela mallorquina. Es va iniciar a la vela amb 6 anys i ara, amb tretze anys, aquest mallorquí es classificà per als Mundial de Vela per representar l'equip espanyol a la categoria Optimist. Aquesta competició, que comença el dia 22 de juliol, és un dels grans reptes per Frau. L'arenaler va creuar la porta cap als mundials la setmana passada quan acabà a la desena posició al Campionat d'Espanya de Vela Infantil, que aquest any tingué lloc a Múrcia, a les aigües del mar Menor.

â"Quines són les teves pretensions a curt termini? 
â"Ara mateix, la meva prioritat és fer un bon paper als Mundials de Vela. En principi, el meu objectiu és quedar entre els deus primers de la meva categoria.

â"Quin és el paper que esperes fer als Mundials de Vela? 
â"Quedar entre els deus primers seria una bona actuació. Serà molt dur perquè allà estaran els millors de la classe Optimist, i si estic al 'top ten' em sentiré satisfet.

â"Qualque rival a destacar? 
â"No, tots són bons. A Sardenya només han arribat els millors, i qualsevol és un candidat ferm a conseguir el triomf.
â"Quins objectius tens en un futur més allunyat? 
â"En els tres anys que me queden a la categoria Optimist m'agradaria tornar a classificar-me pels Mundials de Vela i intentar aconseguir la victòria.

â"Qualque somni en concret? 
â"Sí, classificar-me per a les Olimpíades i guanyar-les qualque dia. M'agradaria molt estar a les Olimpíades i competir contra els millors del món.

â"És dura la vela a nivell de competició? 
â"El nivell d'aquest esport a Balears és més baix que a altres parts d'Espanya. Fora de les Illes hi ha molt de nivell, sobretot a la categoria Optimist, que és la que jo conec més.

â"A quines categories t'agradaria competir més endavant?
â"Pens en Laser i ,tal vegada, en 49er, però encara me queden tres anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.