Un gol de Kanouté dóna el tercer títol de la temporada al Sevilla

El Getafe plantà cara sempre, però li faltà encert en els metres finals

SEVILLA 1
GETAFE 0

SEVILLA: Palop, Dani Alves, Javi Navarro, Escudé, Dragutinovic, Renato, Poulsen, Jesús Navas, Puerta, Kanouté i Luis Fabiano.

Kerzhakov per Luis Fabiano en el minut 48, Duda per Puerta en el minut 74 i Pep Lluis Martí per Renato en el minut 80.

GETAFE: Luis García, Contra, Belenguer, Pulido, Paredes, Celestini, Casquero, Mario Cotelo, Nacho, Manu del Moral i Güiza.

Vivar Dorado per Nacho en el minut 69, Maris per Manu del Moral en el minut 79 i Pachón per contra en el minut 83.

ÀRBITRE: Rodríguez Santiago (Comitè castellanolleonès). Amonestà Renato, del Sevilla; i Paredes, Güiza, Belenguer i Nacho, del Getafe. Expulsà Kanouté en el minut 89.

GOL:
1-0: minut 10, Kanouté.

El Sevilla, campió enguany de la Supercopa d'Europa i la Copa de la UEFA, afegí ahir la Copa del Rei a les seves vitrines després de superar en la final el Getafe per 1-0.

El partit començà a un ritme electritzant. Els andalusos, que arribaven al matx amb el cartell de favorits, protagonitzaren el primer avís amb un xut fort de Jesús Navas en el minut 5 que sortí fregant el travesser. La rèplica dels madrilenys arribà en la jugada següent, en la qual Güiza arribà tot sol davant Palop i fallà en l'u contra u. En el minut 10 es repetí l'acció amb Kanouté i Luis García de protagonistes, però aquesta vegada el davanter no fallà i marcà un gol que valdria un títol.

El Getafe reaccionà amb ràbia i posà setge a la porteria del Sevilla, però els de Juande Ramos contraatacaven amb perill i Renato podria haver fet el 2-0, amb una rematada a boca de canó que aturà Luis García.

Amb ocasions de perill en una porteria i a l'altra i, amb una jugada polèmica dins l'àrea del Sevilla, s'arribà al descans.

En el segon temps, el conjunt de Bernd Schuster cremà totes les naus a la recerca d'un empat que no arribà, mentre que els andalusos anaren reculant, acumulant homes al voltant dels dominis de Palop i utilitzant el contracop com a única arma, a mesura que el rellorge volava cap al minut 90.