algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Drac fitxa el grec Giorgios Tsiakos

L'equip entrenat per José Luis Abós prescindeix del nord-americà Robert Little

El Drac Inca va anunciar ahir el fitxatge del pivot grec Giorgios Tsiakos procedent de l'equip hel·lènic AEL Larissa. El nou jugador de l'equip del Raiguer ocuparà la plaça del pivot nord-americà Robert Little II, que ha deixat de formar part de la plantilla d'Abós.

Giorgios Tsiakos, que té 24 anys i fa 2,04 metres d'alçada, s'incorporarà avui als entrenaments del conjunt inquer. La secretaria tècnica del Drac Inca, encapçalada per Willy Villar, ha decidit reforçar el joc interior de l'equip amb la presència d'aquest jugador, que substituirà Rob Little. El nord-americà, que ha tengut una temporada més aviat discreta, no ha complert amb les expectatives que s'havien fet al club amb el seu rendiment.

Tsiakos ha estat internacional amb el combinat nacional grec i ha participat en els Jocs de la Mediterrània del 2005. Abans va formar part del combinat sub-20, amb el qual participà en l'Europeu de la categoria que tingué lloc a Lituània el 2002.

El pivot grec va començar la seva carrera professional al 2001/02 amb el Maroussi Athens, equip amb el qual aquella temporada arribà a disputar dos partits en la lliga grega. En la següent temporada, ja amb més minuts al parquet, va jugar 8 partits a la FIBA Champions Cup i 22 en la lliga del seu país.

El seu primer canvi d'equip arribà en la campanya 2004/05, quan va ser cedit al Near East de la segona divisió grega. La campanya posterior va recalar en l'AO Kolossos Rodou, amb el qual disputà 26 partits i aconseguí una mitjana de 7,8 punts per partit i 5,8 rebots. En la present campanya, ja a l'AEL Larissa, va tornar a disputar 26 partits amb uns números inferiors als que aconseguí amb el Kolossos, i quedà amb 6,3 punts per partit i 4,3 rebots.

El jugador grec arriba al Drac Inca en el moment més important de la temporada, quan l'equip del Raiguer ha de començar la seva lluita al play off.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.