algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Nadal i Federer se citen en una nova final

El tennista suís vol acabar amb la ratxa del manacorí sobre terra batuda, on mai no l'ha superat

El mallorquí Rafel Nadal i el suís Roger Federer, els dos millors jugadors del moment, tornen a trobar-se en la final del Màsters Sèries de Montecarlo després de fer una nova demostració de poder en les semifinals davant Tomas Berdych i Juan Carlos Ferrero, respectivament.

El número u i el dos del món s'enfronten per primera vegada aquesta temporada, per desena en les seves respectives carreres i per segona vegada consecutiva en la final del torneig del Principat.

«Sempre és divertit veure el número u i el dos del món jugar. Esper que podem complir amb el nostre paper i disputar un bon partit», afirmà Federer, qui recordà que jugaren «grans partits l'any passat, tres de fenomenals sobre terra, i tots foren finals».

Serà una nova oportunitat per a Federer en el seu intent d'acabar amb el regnat en terra batuda de Nadal, que acumula ja 66 triomf consecutius sobre argila.

El tennista helvètic mai no ha pogut amb el mallorquí sobre terra batuda. Sempre ha caigut i ni tan sols li ha valgut de res anar per davant en el marcador.

Entre els triomfs més sonats de Nadal sobre Federer destaca la final del passat Roland Garros, la semifinal de 2005 o les finals de Montecarlo i Roma de la passada campanya. Però Federer té com a arma les victòries en els dos darrers enfrontaments amb el jugador balear, la de la final de Wimbledon, sobre gespa, i la de la semifinal de la Copa Màsters 2006, en pista ràpida. El suís vol agafar-se a aquest al·licient moral i al de la seva millora sobre terra, on fins ara no ha trobat la manera de superar l'esquerrà.

Per la seva banda, el manacorí intentarà defensar els punts que aconseguí l'any passat sobre aquesta pista i no permetre així que el suís ampliï el seu avantatge al capdavant del rànquing de l'ATP.

Aquest duel es repetirà en un parell de setmanes al Palma Arena, on els dos millors jugadors del món s'enfrontaran sobre una pista composta meitat de gespa i meitat de terra, i que ha estat batejada com la Batalla de les Superfícies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.