algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Només es poden comprar entrades per internet

Just queden poc més de cinc-centes localitats, després que ahir s'esgotassin totes les que arribaren a les taquilles en una jornada de llargues coes al Palma Arena

Màxima expectació. Llargues coes al Palma Arena i tot venut. No queda ni una sola entrada de les més de cinc mil que ahir es posaren a la venda. Des de primera hora del matí, s'acumulà gent a les taquilles de la instal·lació esportiva que acollirà el pròxim dia dos la batalla de les Superfícies entre el suís Roger Federer i el manacorí Rafel Nadal. Així, el mateix director general d'Esports, Josep Lluís Ballester, confirmà ahir a Diari de Balears des de Maó -hi presencià en directe el duel entre el Menorca i el Bilbao- que només resten per vendre al voltant de 700 localitats, que es podran adquirir per internet. S'hauran de comprar a la pàgina web de la Fundació Illesport (www.illesport.org). Ballester explicà que en un sol dia s'havia esgotat tot el paper que s'havia decidit posar a la venda i assegurà que les taquilles just es tornarien obrir el darrer dia si queda alguna entrada sense comprar. Ballester, en tot cas, no va poder precisar quan es podran comprar les entrades per internet, ja que a darrera hora d'ahir problemes tècnics ho feien impossible. En tot cas, es confia que avui mateix ja es puguin adquirir les localitats per internet.

Les entrades més econòmiques (20 euros) no trigaren a esgotar-se, mentre que les més cares (30 euros) s'acabaren poc després. Entre les curiositats que oferí la jornada cal destacar la presència de bon dematí de l'exentrenador del Reial Mallorca Héctor Cúper, que esperà el seu torn per adquirir les seves localitats. La jornada va transcórrer amb total normalitat, tot i que efectius de la Policia Municipal i de la Policia Nacional se situaren devora les taquilles per garantir-hi la tranquil·litat en tot moment. Així, avui no està previst que es puguin adquirir entrades al Palma Arena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.