nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.51°
11°

Joan Puigserver: «Estam animats per inicar el nou projecte»

El president explicà que per a l'Olis Sóller haver arribat a la fase d'ascens ja era tot un èxit

J.SERRANOSóller.
El president de l'Olis Sóller, Joan Puigserver, lamentà la nova ocasió perduda per pujar a la Lliga Femenina 2, però es mostrà animat amb la perspectiva de formar un nou projecte per a la propera temporada. El president opinà que la categoria de plata del bàsquet femení espanyol és prou atractiva per al públic, ja que omple cada quinze dies el pavelló d'Es Puig. Tot i això, Puigserver avançà que novament l'equip afrontarà la competició sense renunciar a res i amb les màximes aspiracions.

-Com estan els ànims al club després d'haver caigut altra vegada en la fase final d'ascens a la Lliga Femenina 2?
-Estam animats, tenim ganes de tornar a fer un projecte atractiu, però sempre dins de les nostres possibilitats econòmiques. Per a l'Olis Sóller, el fet d'arribar a jugar la fase d'ascens ja és tot un èxit. Fa cinc anys que jugam per pujar a la Lliga Femenina, però finalment aconseguir-ho és un tema de doblers i no tornarem bojos invertint en l'equip per després haver d'hipotecar el club. El més important és que la gent ha gaudit amb el joc de l'equip.

-Després dels diversos intents que han fet fallida per pujar de categoria, us heu plantejat que el lloc de l'Olis Sóller pugui ser la categoria de plata?
-La Lliga Femenina 2 ja és una categoria prou atractiva per a l'afició. És pot gaudir perfectament de bon bàsquet i ho demostra que cada quinze dies al pavelló des Puig s'ha omplit. De tota manera, a l'hora de planificar el projecte nosaltres mai no renunciam a res.

-S'ha començat a planificar la propera temporada?
-Sí, ja a la Seu d'Urgell la junta directiva va decidir la continuïtat de Jorge Méndez. És un fet molt important perquè a partir del moment en què acaba la competició es comencen a moure les jugadores i, per a nosaltres, és el tècnic el que té tota la potestat, dins el pressupost del qual disposa, de fitxar qui consideri necessari.

-És de suposar que una de les prioritats a l'hora de planificar la plantilla de la propera temporada serà mirar de renovar Gisela Vega?
-Suposam que tindrà molts nuvis, tot dependrà de les ofertes que tingui de la Lliga Femenina. Està clar que si la podem renovar ho farem, però no a qualsevol preu, ens hem d'ajustar al nostre pressupost i pensar que l'equip no és només una persona. El que sí és cert és que ha estat la jugadora que ha marcat les diferències aquesta temporada a la lliga regular.

-A més de Gisela hi ha altres jugadores molt interessants a l'equip amb vista a la propera campanya, sabeu ja quines d'elles hi continuaran?
-Aquest és un tema que és completament a mans de l'entrenador, però el que sí sabem és que Silvia Lara no continuarà segons ens va fer saber ella mateixa.

-Està vostè satisfet amb les aportacions de les institucions insulars a l'Olis Sóller?
-Estam molt contents amb les ajudes de les diferents institucions, aquesta temporada hem rebut una quantitat superior als 50.000 euros. També amb les aportacions dels patrocinadors privats, sense ells aquets projecte seria impossible, o el nostre ajuntament, que en mancar doblers ha aportat tota la seva col·laboració.

-L'equip ha de compartir el pavelló d'Es Puig amb altres equips, és això un handicap a l'hora d'afrontar una competició com la Lliga Femenina 2?
-Sí que ho ha estat, per exemple, alguna jugadora no ha volgut venir al club per les nostres instal·lacions. Per sort, les obres del nou pavelló ja estan en marxa i la FEB ens ha concedit una moratòria perquè un any més puguem jugar al pavelló des Puig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.