nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

La sort no somriu a Rafel Nadal en el sorteig del quadre principal

Podria debutar davant l'argentí Chela i tot seguit jugar contra Safin

El tennista mallorquí Rafel Nadal no sortí gens beneficiat del sorteig del quadre principal del Màsters Sèries de Montecarlo, el tercer de la temporada i en el qual comença la seva marató sobre terra batuda amb la intenció d'assolir un tercer trofeu al Principal de Mònaco.

El manacorí començarà la participació a Montecarlo en la segona ronda davant el vencedor del matx entre l'argentí Juan Ignacio Chela, que té un balanç aquesta temporada de 20 triomfs per només sis derrotes, i l'holandès Martin Verkerk, que ha perdut els dos partits que ha jugat.

En lav tercera ronda, el rival del mallorquí sortirà del quartet format entre el rus Marat Safin, el finlandès Jarkko Nieminen, el belga Kristof Vliegen i el francès Paul-Henri Matthieu, que ha rebut una 'wild card'.

A més, en uns hipotètics quarts de final, es podria veure les cares amb el català Tommy Robredo o amb el xipriota Marcos Baghdatis. Malgrat tot, Nadal, que arriba al torneig amb un rècord 62 victòries consecutives en terra batuda, és el principal candidat al triomf en la seva primera trobada d'enguany amb l'argila, a la qual arriba amb el títol a la pista dura d'Indian Wells com a principal aval.

Per altra banda, Roger Federer intentarà refer-se de les eliminacions a Indian Wells i Miami, en la seva primera cita sobre terra batuda, on espera repetir la final que l'enfrontà l'any passat amb Nadal.

El número 1 del món iniciarà la seva participació en la segona ronda, davant un tennista de la fase prèvia. En canvi, en la tercera es podria veure les cares amb el mallorquí Carles Moyà o amb el rus Mikhail Youzny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.