cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Il·lusió, valentia... i prudència

El Mallorca podria recuperar el doble pivot per intentar ofegar el joc del Barça en el mig del camp

74138
Basinas es lamenta després d'una acció en la darrera visita del Mallorca a Riazor.

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, no té encara clar quin serà el sistema que emprarà davant el FC Barcelona aquest diumenge al Camp Nou. Després de provar en l'entrenament de dijous amb el mateix equip que va superar el Getafe la passada jornada a Son Moix, ahir, l'andalús va tornar a fer proves amb el doble pivot, abandonant la idea d'alinear dos davanters al col·liseu blaugrana. Manzano vol ofegar el joc del FC Barcelona en el mig del camp, on l'equip blaugrana és més perillós, i no haver de confiar que la defensa vermellenca s'imposi als Etoo, Messi i companyia. El tècnic andalús és conscient que el conjunt dirigit per l'holandès Frank Rijkaard no ha perdut aquesta temporada al Camp Nou en partit de Lliga, on de catorze partits n'han guanyat 11 i empatat tres. Per això, es planteja tornar al doble pivot amb el grec Basinas i l'argentí Pereyra a la línia medul·lar.

En l'entrenament d'ahir Manzano va provar amb Ariel Ibagaza per davant del doble pivot i va assajar la sortida de la pilota amb aquest sistema. Encara que no ho va deixar veure, pareix probable que en punta col·loqui en solitari el veneçolà Juan Arango, assistit des de les bandes pel serbi Bosko Jankovic i l'argentí Jonás Gutiérrez. La línia defensiva continuarà sent l'habitual en els darrers partits, amb Héctor i Fernando Navarro en els laterals i, en el centre de la defensa, Bellesteros i el portuguès Nunes. D'aquesta manera Gregorio Manzano pretén reforçar la part del darrere del seu equip sense descuidar les seves possibilitats en atac on, amb quatre homes com Arango, Ibagaza, Jankovic i Jonás, no abandona la il·lusió de marcar en el Camp Nou i aconseguir puntuar en un estadi on només ho han aconseguit tres equips aquesta temporada.

Després de la victòria al camp del Sevilla, quan l'equip andalús estava invicte al seu estadi i era líder de la classificació, el Mallorca sap que és capaç de plantar cara als grans, tal com va demostrar també en la visita a l'estadi Vicente Calderón de fa dues setmanes. El Camp Nou és l'escenari perfecte per refermar aquesta bona ratxa del Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.