algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Trofeu Pasqua Ariany 07 Triomf del colombià Carlos Ospina en la clàssica d'Ariany

El júnior Lluís Mas, tercer de la general, s'adjudicà el primer sector

El colombià del conjunt Sánchez Pareja, de Son Servera, Carlos A. Ospina, es proclamà vencedor del XXIV Trofeu de Ciclisme de Pasqua d'Ariany, organizat pel club ciclista local, en dos sectors.

En el primer, en línia, s'hi imposà el júnior Lluís Guillem Mas (Mircomar), que arribà amb tres segons d'avantatge sobre Miquel Perelló (Sánchez Pareja) i el suec Peter Gustavsson. A sis segons entraren l'alemany Christian Meyer, l'australià Probert Geordie (Emaya), Jaume Albert Muntaner (Sánchez Pareja) i els suecs Peter Lundblad i Andreas Linden. Ospina arribà, en el grup perseguidor, a 45 segons.

En el segon sector, en un circuit urbà, els homes dek Sánchez Pareja atacaren i Ospina guanyà, amb 53 segons d'avantatge sobre el seu company David Muntaner. Sis segons després entrà Pere Palou (Viña Magna). El líder provisional, encara cansat dels campionats estatals de pista, disputats a Chiclana, perdé 1.40 minuts.

En la general es registrà un doblet del Sánchez Pareja, ja que Ospina s'imposà amb 53 segons de renda al seu company David Muntaner i amb 55 al primer júnior, Lluís Guillem Mas. Després es classificaren Miquel Perelló, Pere Palou, Peter Gustavsson, Pep Morlà (Scot), Lundblad, Geordie i Jaume Albert Muntaner.

En cadets, el domini fou de Salvador Gonzálvez (Roleauto), seguit de Favasuli i de Ballester, del Pollença. La primera cadet va ser Catalina Rayo (Hotel Modus).

En infantils, el primer lloc fou per a Sebastiana Barceló (Famen), seguida d'Àlex Barrera i de l'alemanya Vanessa Steinki. I en alevins, Pau Soler (Pollença) superà Hèctor Alfonso (Caldentey) i Carol Casasnovas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.