cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Els punts de la tranquil·litat

El Mallorca cerca davant el Getafe una victòria que el deixi a una sola passa de la permanència

59514
El Reial Mallorca cerca avui davant el Getafe tres punts per afrontar amb tranquil·litat relativa la resta de la Lliga.


El Mallorca vol segellar la permanència. El conjunt entrenat per Gregorio Manzano mirarà avui davant el Getafe (ONO Estadi, 17.00 hores, PPV) de sumar els tres punts que virtualment li serveixin per mantenir, per onzè any consecutiu, la màxima categoria.

Després d'encadenar dues jornades sense perdre, amb una victòria enfront del Betis i un empatat al Vicente Calderón, l'onze vermellenc cerca davant el seu públic fer el salt de qualitat per oblidar els problemes i passar, a la fi, un final de Campionat sense sobresalts.

Per aconseguir-ho, l'entrenador andalús del Reial Mallorca tornarà a situar dos puntes, de manera que Guillermo Pereyra quedarà com a únic pivot. El millor per a Manzano és haver recuperat a temps els seus dos màxims golejadors. Bosko Jankovic i Juan Arango, que fa només uns dies semblaven baixes segures per al partit amb el Gatafe, s'han recuperat a temps i avui seran a l'onze inicial. El serbi ho farà situat a la banda esquerra de l'atac, mentre que Arango acompanyarà Víctor Casadesús com a home més avançat. Jonás per la banda dreta i l'argentí Ariel Ibagaza com a mitja punta, completaran una línia d'avantguarda que ha millorat el seu rendiment durant les darreres jornades.

En defensa, l'entrenador no introduirà cap canvi. Així, Fernando Varela hi perdrà el seu lloc en benefici d'Héctor Berenguel, que oferí un bon rendiment fa set dies davant l'Atlètic de Madrid.

El Getafe de Bernd Schuster arriba a Palma disposat a esprémer les darreres opcions de ser a Europa la pròxima temporada. I l'ONO Estadi pot acollir, per tot plegat, un bon partit de futbol en un horabaixa tan especial com el d'avui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.