algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Vius! Arango està fotut

El veneçolà ha tornat lesionat de Madrid i podria ser baixa el proper diumenge davant del Getafe

72384
El veneçolà Juan Arango va haver de ser retirat amb llitera del camp, després d'una mala caiguda.

La lesió del veneçolà Juan Arango ha encès els llums d'alarma en el Reial Mallorca, que pot perdre per al decisiu xoc de diumenge davant el Getafe un dels seus jugadors més en forma. Arango va haver de ser retirat amb llitera de la gespa de l'estadi Vicente Calderón, després d'una aparatosa caiguda. Al veneçolà li diagnosticaren un trencament fibril·lar del múscul psoasilíac esquerre a la clínica Asepeyo de Coslada madrilenya, on fou donat d'alta ahir. Més tard es desplaçà a Palma, on ha quedat sota l'atenció del cap dels serveis mèdics del Mallorca, el doctor Pericàs. Tot i la lesió, el veneçolà es mostrà optimista respecte de la seva recuperació i afirmà que espera jugar diumenge davant el Getafe a Son Moix.

Des del club no han volgut avançar esdeveniments, i no serà fins demà que el doctor Pericàs faci un balanç sobre l'estat del jugador. Així es podrà aclarir el dubte de si podrà formar part de la convocatòria de devuit jugadors que Manzano convoqui per al xoc davant el conjunt madrileny. La possible baixa d'Arango s'afegiria a la ja segura del serbi Bosko Jankovic, que es lesionà amb la seva selecció davant de Portugal (1-1), partit en el qual va ser un dels golejadors. El balcànic va relliscar tot sol en una acció del partit i uns minuts després va haver de ser substituït. Si no li és possible comptar amb aquests dos jugadors, Manzano perdria els seus millors golejadors. Jankovic és el màxim realitzador de l'equip vamb vuit dianes, seguit just amb una menys per l'atacant veneçolà.

La temporada d'Arango no és ni de prop tan espectacular com la passada, però sí que és cert que el migcampista havia recuperat en les darreres jornades el seu millor nivell de joc. Després que Gregogrio Manzano l'arribés a deixar un parell de diumenges a la banqueta, l'internacional es va retrobar amb el gol. Va ser contra el Llevant (3-1), quan el veneçolà marcà el tercer gol, que no volgué celebrar, en el temps de descompte. A més, les dianes d'Arango han estat molt importants en les dues darreres jornades. Primer en la visita del Betis a Son Moix, quan marcà el segon gol vermellenc poc temps quan feia poc que el partit s'havia iniciat, cosa que el deixà pràcticament decidit al cap de poc temps de començar. Després, aquest cap de setmana davant l'Atlètic de Madrid, el veneçolà aprofità una pilota morta dins l'àrea per marcar el gol de l'empat mallorquí. Tot i això, el seu company Miquel Àngel Moyà, que desitjà una ràpida recuperació per als dos lesionats, restà importància al fet que no puguin enfrontar-se diumenge amb el Getafe, i afegí que l'equip té homes a bastament per suplir-los.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.