algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Robben condueix la victòria holandesa

Holanda va ser superior a una Sèrbia i Montenegro que va tenir les seves opcions per canviar el marcador

SÈRBIA 0
HOLANDA 1

SÈRBIA: Jevric, Duljaj, Krstajic, Gavrancic, Dragutinovic, Nadj, Nenad Djordjevic, Predrag Djordjevic, D.Stankovic, Milosevic i Kezman.

Koroman per Nenad Djordjevic, Zigic per Milosevic i Ljubosa per Kezman.

HOLANDA: Van der Sar, Heitinga, Mathijsen, Ooijer, Gio van Bronckhorst, van Bommel, Sneijder, Cocu, van Persie, van Nistelrooy i Robben.

Landzaat per van Bommel, Kuyt per van Niltelrooy i Boulahrouz per Mathijsen.

ÀRBITRE: Markus Merk, Alemanya. Va mostrar targeta groga als jugadors de Sèrbia i Montenegro D.Stankovic, Koroman, Dragutinovic i Gavrancic, i als holandesos van Bronckhorst, Heitinga.

GOL:
0-1: minut 18, Robben.

La gran actuació d'Arjen Robben, especialment al primer temps, va permetre a Holanda debutar en el Mundial amb una merescuda victòria davant Sèrbia Montenegro (0-1).

El davanter del Chelsea va ser el millor del seu equip, que va fer mostres d'un bon joc, en la primera part, però que va ser més conservador en la segona.

Els de Marco van Basten van ser millors que els serbis. Van donar més sensació de perill, però l'equip de Petkovic va tenir les seves opcions, especialment en una moguda primera meitat, amb moltes ocasions de gol.

Des del principi, els holandesos sabien que podien caure en la trampa dels serbis: acumular la possessió de pilota i sucumbir a una contra amb Kezman i Milosevic com a puntes, però van prendre tots els riscs, perquè no saben jugar d'una altra manera.

Van Basten va disposar del seu onze de gala, tenia tots els seus homes recuperats. Ilija Petkovic tenia una baixa, el lateral dret Nemanda Vijic i per allà van començar tots els problemes per a l'equip.

I és que per aquella zona es va situar el davanter del Chelsea, Arjen Robben; magnífic al driblatge, ràpid en la carrera i amb un destacable tret. Tanmateix, les dues primeres aproximacions van ser per als serbis, en especial una incorporació per l'esquerra de Predrag Djordjevic que no va poder rematar Kezman.

El jugador d'Osasuna va tenir una bona ocasió just abans de l'instant en què Robben va decidir prendre les regnes del partit. Primer va regatejar bé a Duljaj per marcar 0-1, el gol que li va donar la victòria al seu equip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.