algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

El Club Lloseta s'adjudica amb autoritat el XIII Trofeu Dia de les Illes Balears

El conjunt mallorquí dominà tota la competició que es va fer a Sant Joan de Labritja

Salvador Ripoll

Foners de totes les Illes van competir ahir en el XIII Trofeu Dia de les Illes Balears, que, organitzat pel club eivissenc JASA i patrocinat pel Govern, es va disputar al Poliesportiu de Sant Joan de Labritja (Eivissa). La prova era puntuable per a la Lliga balear de Tir de Fona-Premi El Corte Inlgés.

La bona climatologia va ajudar a l'èxit de la competició, que, des de la primera ronda preliminar fins a l'última, va estar clarament dominada pels tiradors de Lloseta. L'equip de foners mallorquí va estar format per José Ramon García, Tomás Cobos, Joan Guerrero, Cristóbal Cuenca i Juanjo Caballero.

A la primera sèrie de classificació, els tiradors llosetins van marcar distància respecte de la resta de competidors, sumant un total de 27 punts. La lluita per la segona i la tercera plaça va ser molt més renyida. El club local -el JASA evissenc- es va quedar a tres punts d'entrar a disputar la final, per a la qual sí es van classificar la Unió Excursionista Menorca i Es Foners de sa Pobla, amb 22 i 21 punts respectivament. S'ha de destacar que l'equip pobler, integrat per Toni Caldés, Llorenç Forners, Bartomeu Serra, Toni Franc i Jaume Cantallops, fou el més jove del torneig.

A les dues rondes de la fase final no es van produir canvis. El Lloseta tornà a mostrar la seva supremacia fins a assolir els 59 punts que li van valer la victòria. La segona plaça va estar molt disputada i no es va decidir fins a la segona ronda. La Unió Excursionista Menorca, integrada per Maria Caimari, Martí Pons, Lluís Pons, Dani Aguilera i José Luis Rodríguez, va aprofitar les errades de l'equip pobler per conquerir el subcampionat.

En acabar la competició es va procedir a lliurar els premis, en un acte al qual assistiren la consellera d'Esports d'Eivissa i Formentera, Cati Palau; el batle de Sant Joan, Toni Marí; els regidors Ivan Torres i Jaume Marí; Mateu Canyelles, president de la Federació Balear de Fona, i Miquel Llabrés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.