algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Copa Príncep d'Astúries L'Inca vol agualir la festa a l'amfitrió

Tercer enfrontament de la temporada entre els dos clubs illencs en el Palau Municipal d'Esports

En la segona semifinal de la XIV Copa Príncep d'Astúries, que per tercera vegada es jugarà a Mallorca, s'enfronten els dos equips mallorquins, el Drac Inca, per sorteig dessignat com a equip local, i el Palma Aqua Màgica, el club organitzador.

El derbi començarà a les 21 hores, amb arbitratge del català Pagan Baro i del canari Afonso Castillo. L'organització espera superar el número d'espectadors de l'enfrontament de la Lliga regular de la LEB, en el qual les grades varen estar a punt d'omplir-se. Les dues directives han treballat per aconseguir que les dues aficions deixin el Palau d'Esports ple a vessar.

Els dos conjunts s'han enfrontat durant la pretemporada i en el Ciutat d'Alcúdia, abans del duel de la Lliga, amb avantatge per als homes d'Eloy Doce. Però la Copa és molt diferent i no hi ha cap favorit clar. Els dos equips compten amb tots els seus efectius i han realitzat una gran primera volta en la Lliga regular. El públic mallorquí ha gaudit amb el joc dels seus equips.

L'enfrontament tornarà a ser un duel particular, al mateix temps, entre dos dels millors jugadors de la divisió de plata espanyola. L'alapivot del Drac Inca, Antonio Reynolds, i el pivot del Palma Aqua Màgica, Robert Battle.

Altrez jugadors en alça són el base del PAM, Pere Llompart, o l'aler del Drac, Ruiz de Galarreta, sense oblidar Tony Stacey o Stevies Johnson, entre d'altres.

Els aficionats tornaran ser els beneficiats d'aquest segon derbi balear oficial de la temporada, que té un guanyador incert, a causa de la igualtat de les dues banquetes.

Els aficionats inquers esperen que la tercera sigui la bona i acudiran a Son Moix amb l'esperança de veure com els del Raiguer es classifiquen per a la final deixant fora el màxim rival, mentre que els locals intentaran mantenir la seva ratxa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.