nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.51°
11°

Respecte, sí; por, no

Héctor Cúper intentarà conscienciar els seus jugadors que guanyar el Barça no és impossible


No hi ha por. Aquesta serà la consigna que Héctor Raúl Cúper intentarà transmetre a l'equip de cara al compromís del proper diumenge. El líder visita Son Moix amb la intenció de continuar amb la seva impressionant ratxa de 18 victòries consecutives, tretze a la Lliga. El FC Barcelona fa 24 partits que no perd, però ningú no pot dir al futbol que el Mallorca no pugui superar el Barça la propera jornada.

El punt aconseguit diumenge passat a Riazor, amb estones de bon joc en la segona part, ha permès al conjunt vermellenc sortir dels llocs de descens i un punt de moral per afrontar la segona volta que just ha començat amb la intenció de remuntar el vol. Davant el Depor es pogueren treure coses positives, com la bona actuació d'Okubo i un altre gol d'Arango, indiscutiblement l'home que du el pes golejador dels mallorquinistes.

Cúper sap que el Barça pateix en les darreres setmanes una davallada en el seu joc, que no s'ha plasmat en els resultats, causat per les baixes dels seus principals directors, Xavi i Deco. A més, l'absència d'Etoo ha disminuït la perillositat de l'atac blaugrana.

Com es pot guanyar el Barça? anul·lant la línia de creació i vigilant de ben a prop les dues principals armes ofensives de l'equip de Frank Rijkaard: Ronaldinho i Messi. Un empat davant el campió pot ser un bon resultat encara que el punt, segons els resultats, podria dur al Mallorca una altra vegada als llocs de descens. Però acabar amb la ratxa triomfant dels blaugrana seria un important cop d'ànim.

Després de l'habitual jornada de descans de cada dilluns, l'equip torna aquesta horabaixa als entrenaments. Amb Basinas posant-se en forma, en dos o tres setmanes podria jugar els seus primers minuts, i Pisculichi recuperant-se d'una contusió muscular, la principal novetat en la convocatòria vermellenca per rebre el Barça seria la presència del portuguès Nunes, que podria debutar. Si be és més que probable que no sigui titular, el tècnic argentí li podria donar l'oportunitat en la segona part.

El que és ben segur és que la visita del Barça atraurà els aficionats i s'espera que Son Moix registri la millor entrada de la temporada, que tampoc és difícil. No es preveu cap acte especial de les penyes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.