algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

A sumar a Riazor

El camp gallec, talismà la temporada passada, ha de ser el punt de partida de l'enlairament vermellenc

79932
El japonès Joshito Okubo podria ser el revulsiu ofensiu que emprarà Cúper per reactivar l'atac del seu equip.

El Reial Mallorca comença la segona volta en la divuitena posició de la classificació amb només 17 punts. L'equip de Cúper, que només ha aconseguit 4 victòries en els primers 19 partits, ha de començar a sumar punts per allunyar-se de les posicions de descens en les quals es troba immers. Riazor va ser un camp talismà per als vermellencs la temporada passada, ja que la victòria allà davant del Depor per 0-3 permeté als mallorquins sortir de les posicions de descens quan just faltava una jornada per l'acabament de la Lliga.

Per recuperar-se, el president del Mallorca ha posat a disposició de Cúper 3 nous jugadors: l'argentí Pisculichi, el grec Basinas i el portuguès Nunes, l'únic dels tres que ha entrat en la llista de convocats per aquest diumenge. Nunes podria tenir l'oportunitat de debutar contra el Deportivo, tot i que és complicat ja que el tècnic argentí té a la seva disposició Iuliano, Potenza i Tuzzio, i el portuguès tot just acaba d'arribar i s'està adaptant al nou equip.

La gran novedat en l'aleniació de Cúper podria produir-se al mig del camp, on és molt possible que el veneçolà Arango passi a jugar per la banda esquerra en el lloc de Tuni. Juntament amb Arango, en el centre del camp hi haurà Gutiérrez per la banda dreta, i Doni i Pereyra en el doble pivot.

Com a conseqüència del desplaçament a la banda esquerra d'Arango, es podria produir l'entrada a la línia ofensiva del japonès Okubo, acompanayanyt el mallorquí Víctor.

D'altra banda, el Deportivo de Joaquín Caparrós sortirà amb ganes de canviar la dinàmica que ha provocat que durant la primera volta escapassin 16 punts de l'estadi gallec, a més de perdre els dos darrers partits de manera consecutiva. A les baixes de Duscher i Juanma per sanció, i Ivan Carril per lesió, s'uneix la de darrera hora del defensa Andrade, també amb problemes físics. Romero ocuparà la seva posició, mentre que Sergio suplirà la baixa de Duscher, fent parella amb De Guzmán en el doble pivot, i Tristán tornarà a la punta d'atac. La sorpresa podria arribar si finalment Caparrós decideix posar Munitis per la dreta i el canterà Iago Iglesias per l'equerra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.