muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
23°

«Trot Balear» premia avui Heroïna des Bosc

L'efectiu de la quadra Germans Adrover ha estat escollit com a «Millor Cavall del 2005»


Els propietaris d'Heroïna des Bosc rebran avui, de mans de Nicolau Tous, president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, i de Miquel Serra, director de Publicacions del Grup Serra i de Diari de Balears, el trofeu que acredita el seu exemplar com a «Millor Cavall del 2005». L'egua de la quadra Germans Adrover ha estat considerada pel consell assessor de Trot Balear, per unanimitat, mereixedora d'aquest premi que reconeix el cavall o poltre amb més bons resultats de tota la temporada. I sense cap dubte, ha estat Heroïna. El prestigiós trofeu que es lliurarà és una escultura de l'artista sard Aligi Sassu.

Jaume Adrover, propietari de l'exemplar guanyador, rebrà el premi en finalitzar la sisena correguda del programa d'horabaixa d'avui a Son Pardo, el Premi Sant Sebastià. L'egua, menada per Gabriel Pou, participarà com a principal favorita en una de les corregudes estel·lars de la Diada de Sant Sebastià.

La decisió de guardonar Heroïna des Bosc com a exemplar més destacat s'adoptà durant la reunió que el consell assessor de Trot Balear mantingué dilluns. Aquest consell, format per Nicolau Tous, esmentat més amunt; Francesc Bujosa, catedràtic de la Universitat de les Illes Balears; Andreu Artigues, president de la Federació Balear; Gabriel Roca, president de l'Associació de Propietaris; Josep Ignasi Garí, manescal; Joan Riera, director adjunt de Diari de Balears; i els periodistes Pep Verger, Pere Batle, Jaume Mora i Gonzalo Nadal, valorà tant el nombre de corregudes i de doblers guanyats com els resultats en les proves més importants de la campanya de trot a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.