algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 13°
13°

Cort donarà més doblers que mai

L'Ajuntament de Palma, en acord signat ahir, aportarà 32.500 euros a la Federació balear


La sala de plens de l'Ajuntament de Palma fou escenari ahir de la firma oficial del conveni de col·laboració entre la Federació Balear de Trot, l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca i l'Ajuntament de Palma, un acord mitjançant el qual s'acorden els patrocinis corresponents al 2006.

Hi haurà més doblers que mai per al trot balear. Aquesta és la novetat principal de l'any que comença, en una aposta definitiva de Cort per donar suport a la pràctica d'una especialitat autòctona de les Balears i per fomentar-la. Més de 32.000 euros serà la quantitat total que el Consistori destinarà enguany a la Federació Balear, sis vegades més que l'any passat.

Rafel Duran, tinent de batle d'Esports i president de l'Institut Municipal; Nicolau Tous, president de l'Institut Hípic de Mallorca; i Andreu Artigues, president de la Federació Balear, arribaren a un acord total que en l'aspecte econòmic es resumeix en les aportacions següents del Consistori palmesà: 6.000 euros per al Premi Ciutat de Palma i 6.000 més per al Premi Sant Sebastià, proves que es disputaran el pròxim 22 de gener. Quant a la diada de Sant Jordi (23 d'abril), s'hi destinaran 18.000 euros dividits entre les tres proves patrocinades per Cort, la de poltres, la de nacionals i la d'internacionals. Així mateix, l'acord preveu una dotació de 500 euros per correguda, 2.500 en total, per pagar els controls antidopatge de les cinc curses, controls del tot necessaris per la importància i per la repercussió d'aquestes proves tant en l'àmbit nacional com en l'internacional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.