algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Adéu, Elena

La gimnasta manacorina oficialitza avui dematí la seva retirada definitiva de l'alta competició per culpa d'una lesió

J.S./P.V.Palma.
Adéu. La manacorina Elena Gómez oficialitzarà avui el seu adéu definitiu a la competició de màxim nivell. No ha pogut superar una llarga lesió que li impedeix entrenar amb total normalitat i ha decidit posar fi a la seva trajectòria esportiva.

Elena Gómez, la primera esportista espanyola que conquerí un títol del món de gimnàstica, concretament en l'especialitat de terra, anunciarà la seva retirada oficial perquè no pot superar els greus problemes físics que ha patit des de fa un any.

Elena Gómez es proclamà reina de l'especialitat de terra l'any 2002, a la ciutat hongaresa de Drebecen, als setze anys, i malgrat que més tard guanyà les medalles de plata i bronze als Europeus d'Amsterdam i en el Mundial d'Anaheim (Los Angeles), mai no pogué reeditar la gran actuació que tingué a Hongria.

De fet, la gimnasta mallorquina no competia des de fa un any, quan conquerí dos diplomes olímpics en els Jocs d'Atenes.

Els problemes físics començaren a preocupar la manacorina quan encara entrenava a Madrid i, tot i que es va traslladar al seu estimat Manacor, el seu rendiment no millorà. Un dels darrers actes públics en el qual participà fou el Fòrum de l'Esport celebrat a Palma, quan coincidí amb el tennista Rafel Nadal, el ciclista Joan Horrach i el davanter del FC Barcelona Samuel Etoo.

La notícia de la retirada de l'única gimnasta espanyola que ha guanyat un títol del món causà una gran commoció a Mallorca. Serà avui quan Elena Gómez oficialitzi la seva marxa i expliqui les raons que l'han conduïda a dir adéu a la competició. Elena Gómez ha intentant fins al darrer moment recuperar la millor forma, però no ha volgut retornar a la lluita per les medalles sense poder oferir un gran rendiment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.