algo de nubes
  • Màx: 20.18°
  • Mín: 12.82°
20°

Moyà torna un any més a la final

El mallorquí vol conquerir el seu tercer títol consecutiu a Madràs

El mallorquí Carles Moyà disputarà, per tercer any consecutiu i després de derrotar el txec Radek Stepanek, la final del Torneig de tennis de Chennai, a l'Índia, puntuable per a l'ATP i dotat amb 320.000 euros en premis.

El tennista mallorquí, tercer cap de sèrie i guanyador del torneig en les dues edicions anterios, s'imposà a Stepanek per 6-4, 6-7 (5-7) i 7-6 (7-3) en un partit intens que s'hagué de suspendre de manera momentània per la pluja que queia damunt la pista. El matx es desenvolupà segons el guió previst. Els trencaments de servei eren molts costosos i cada tennista dominava amb el servei els jocs dels quals disposava. Així, un moment de superioritat bastà perquè Moyà guanyàs amb un trencament el primer joc del partit.

En el segon parcial la tendència s'accentuà encara més, ja que el desenllaç s'endarrerí fins atie break. Moyà, tot un especialista de la mort súbita, no se'n sabé sortir aquesta vegada i caigué superat per Stepanek per 7-5.

Lluny d'enfonsar-se el mallorquí va començar a exhibir el seu millor joc, i ni tan sols la pluja, que va obligar a aturar el partit uns instants, no pogué aturar Carles Moyà, que va aconseguir la victòria també en el desempat per un clar 7-3.

En la final Moyà s'haurà d'enfrontar amb el guanyador de la segona semifinal que disputaran avui el croat i cap de sèrie número 1, Ivan Ljubicic, i el belga Kristof Vliegen. El palmesà vol que aquest sigui el tercer any consecutiu que comença aixecant un títol de l'ATP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.