muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
12°

Llagostera, campiona de dobles

La mallorquina s'imposà en la final formant parella amb Vento-Kabchi

La parella formada per la mallorquina Núria Llagostera i la veneçolana María Vento-Kabchi conquerí ahir el títol de dobles de l'Obert de la Xina en imposar-se a la parella xinesa composta per Zi Yan i Jie Zheng.

Molt superiors a les xineses, que comptaren amb el suport de la graderia, el tàndem Llagostera-Vento-Kabchi vencé per un contundent 6-2 i 6-4 en una hora i quinze minuts sobre el ciment de la pista central de Pequín, malgrat que era la primera vegada que jugaven juntes.

«Fou el partit més fàcil de tot el torneig, encara que en el segon set se'ns hauria pogut complicar, però hem guanyat i jo torn de l'Obert de Xina amb molt bon regust de boca i sobretot amb una victòria en dobles que ja tocava», digué Llagostera després de lloar la professionalitat de la seva companya.

La primera mànega es va resoldre ràpidament, amb les xineses inflant les seves estadístiques d'errades no forçades. I encara que en el segon set ambdues parelles anaren conservant el seu servei, arribat el setè joc Llagostera i Vento-Kabchi aconseguiren un «break» que al final resultaria definitiu. La veneçolana reconegué que «ha estat un partit molt dur».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.