algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
17°

Prats surt en defensa de Moyà

El gabellí reclama «mirar només el futur» i diu que la porteria està ben coberta «en qualsevol cas»

72012
El porter del RCE Mallorca.


En ple debat sobre qui ha de ser el porter titular del Reial Mallorca, Toni Prats va sortir ahir en defensa de Miquel Àngel Moyà i va rompre una llança al seu favor. El porter gabellí, lluny d'evitar la polèmica, va entrar-hi de ple per defensar l'actuació del seu company d'equip en els dos primers partits de Lliga. Prats va assegurar en aquest sentit, que el binissalemer no havia tengut «cap culpa» en el primer gol del FC Barcelona, ja que la gespa es trobava «en mal estat». «Potser per televisió no es pugui veure, però el terreny de joc presentava algunes irregularitats, i punts on gairebé només hi havia terra, així que no és estrany que la pilota donés un mal bot i despistés Moyà», va explicar ahir el que fins ara ha estat porter suplent del conjunt vermellenc.

Tot i ser el principal beneficiari d'un hipotètic canvi en la porteria, Toni Prats va mostrar-se fins i tot molest amb les dimensions agafades per aquesta polèmica, que no va dubtar en qualificar d'«exagerada». «No s'ha d'entrar en aquest tipus de debat tan aviat, i encara que jo sigui un dels interessats, aquesta polèmica s'està exagerant», va afirmar.

L'ex del Betis i del Celta va demanar oblidar el que ha passat «i centrar-nos només en el futur», que passa de forma immediata pel compromís del pròxim dissabte davant la Reial Societat. Respecte a aquest compromís, Toni Prats va establir un parale·lisme entre els guipuscoans i el conjunt vermellenc. «Es tracta d'un equip semblant al nostre, forma part de la nostra Lliga particular i hem de sumar punts com sigui». En qualsevol cas, matitzà el de Capdepera, «tampoc ens hauríem d'obsessionar perquè el dissabte no ens juguem la vida ni molt menys».

Per últim, i intentant tancar el debat sobre qui ha d'ocupar la porteria vermellenca d'ara endavant, Antoni Prats assegurà que en qualsevol cas aquesta demarcació estarà «ben coberta». «Ho tinc molt clar, jugui un o l'altre, la porteria del Mallorca estarà ben coberta», va concloure.

D'altra banda, el migcampista cedit pel Reial Madrid Borja Fernández va expressar la seva «plena» confiança en les posibilitats del seu equip aquesta temporada, tot i les dues primeres derrotes. «Lluitem per ser la sorpresa positiva del campionat», va afirmar. El jugador vermellenc assegurà que tant ell com els seus companys «estem treballant dur perquè el tècnic pugui triar els homes que consideri més adequats», en el partit davant la Reial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.