muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
18°

Cúper s'ho pensa

L'entrenador argentí té a la seva disposició tota la plantilla excepte els lesionats Gutiérrez i Víctor

85284
Héctor Cúper no va voler donar a conèixer les seves intencions per al partit al Camp Nou.

La plantilla del Reial Mallorca es va entrenar ahir a la tarda a porta tancada a l'estadi de Son Moix. Héctor Cúper va organitzar un partidet per preparar el duel del proper diumenge contra el FC Barcelona i organitzar l'estratègia que emplearà el conjunt vermellenc. L'argentí va comptar amb tres jugadors del Juvenil B per completar els vint-i-dos jugadors que havien de jugar.

Cúper no va voler donar pistes sobre la possible alineació que presentarà contra l'equip de Rijkaard, però les circumstàncies de la plantilla i els problemes físics que han patit alguns dels seus jugadors permeten deduir el possible onze inicial.

Si no hi ha cap sorpresa, la línia defensiva que es podrà veure en el Camp Nou serà la mateixa que va participar en el debut de Lliga contra el Deportivo de la Corunya a Son Moix. Moyà compta de moment amb la confiança tant del tècnic com del club, i si no pateix cap entrebanc serà l'encarregat d'evitar que el poderós, encara que darrerament desencertat, atac blaugrana aconsegueixi perforar la seva porteria.

Tant els centrals com els laterals tornaran també a repetir titularitat. La sorpresa en aquesta línia pot arribar si, finalment, Cúper decideix donar l'alternativa al seu compatriota Eduardo Tuzzio, encara que l'estat de forma de l'ex de River pot no ser l'òptim, després d'haver abandonat la infermeria fa molt poc temps.

En el centre del camp tant Campano com Farinós pareixen tenir una plaça assegurada. Els dubtes apareixen en la banda esquerra i en la zona de creació de l'equip, devora Farinós.

Adrian Peralta va tornar dimecres als entrenaments després d'haver estat absent una setmana per resoldre uns problemes amb el seu visat. Si l'entrenador argentí decideix que el seu compatriota no ha tengut temps de agafar la forma necessària per jugar al Camp Nou, serà possiblement Juan Arango qui ocupi aquesta demarcació.

La desafortunada actuació que va tenir Guillermo Pereyra en la jugada del gol del Deportivo li podria costar la titularitat, i així Cúper podria donar la responsabilitat de treure el joc de l'equip a l'exmadridista Borja Fernández, que només va disputar uns minuts en l'estrena a Son Moix.

La composició de la parella atacant depèn d'una sèrie de combinacions, com la presència o no de Peralta en la banda esquerra. Si juga l'argentí en el centre del camp, Arango serà molt probablement el segon davanter, i si el veneçolà acaba jugant a la banda esquerra podria ser Cristiano Doni el que ocupi aquesta posició de segon punta. La posició de davanter centre serà ocupada per Okubo, si es recupera totalment de la seva lumbàlgia, encara que Yordi també compta amb possibilitats d'entrar en l'onze titular. Una darrera opció que podria fer servir Cúper en la davantera seria l'alineació de Yordi i Okubo junts, acomodant Arango en el centre del camp. Gutiérrez i Víctor continuen amb la seva recuperació i són, de moment, els 2 únics descartats per al proper partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.