muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El cap de setmana més divertit a Son Moix

La tercera i darrera jornada d'aquest esdeveniment ludicoesportiu acollí milers de nins i joves


La V Fira de l'Esport i la Joventut visqué ahir la seva tercera i darrera jornada amb més participació que mai. Milers de nins i joves s'ho passaren en gran amb el món d'activitats i exhibicions de gairebé tots els esports presents a l'Illa, des dels més populars als més minoritaris i desconeguts.

La jornada començà amb jocs aquàtics i de salvament a la piscina del Palau Municipal de Son Moix, una exhibició de karate a càrrec de la federació balear i un torneig de futbol de categoria aleví. Cap al migdia els ulls dels visitants s'alçaren per contemplar l'exhibició dels paracaigudistes de l'Exèrcit mentre els camps de futbol, bàsquet, volei-platja, pàdel i tennis quedaven petits per a l'interès de nins i pares que volien aprofitar un diumenge d'«estiu» gaudint de l'exercici físic sota el sol.

A l'horabaixa destacaren les actuacions dels Castellers de Mallorca i una mostra de ball modern a càrrec de grups locals. El busseig, la natació amb aletes, waterpolo i els jocs aquàtics per a nadons i escolars refrescaren els més acalorats mentre a les instal·lacions exteriors de Son Moix desenes de virtuosos de l'eskate posaven a prova la llei de la gravetat amb els seus patinets.

Un cap de setmana per no oblidar, on tothom ha pogut gaudir d'un espai amb totes les possibilitats per pràcticar exercici físic, aprendre noves activitats esportives i d'oci, conèixer esportistes professionals i passar-s'ho molt bé jugant, contemplant i descobrint activitats esportives diferents. I el temps, immillorable. Tot un èxit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.