muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
13°

Cúper: «El partit de Riazor és decisiu»

El tècnic del Mallorca reconeix que només els serveix la victòria i ignora les provocacions del Llevant

96290
Héctor Cúper dóna instruccions als seus jugadors durant l'entrenament realitzat ahir a Son Bibiloni. | MONSERRAT.

El tècnic del Reial Mallorca, Héctor Cúper, sosté encara la teoria que l'equip se salvarà del descens si guanya els tres darrers partits de Lliga. D'aquesta manera, una vegada superat el primer obstacle i sumats els tres punts enfront de l'Athletic de Bilbao, Cúper qualificà de «decisiu» el matx de demà davant el Deportivo de la Corunya, que es disputarà a Riazor.

«És un partit decisiu i l'hem de guanyar. Només hem de pensar a sumar-ne els tres punts per arribar amb opcions de permanència al duel enfront del Betis en la darrera jornada», assegurà l'argentí, per reconèixer que no estarà pendent del que passi en el derbi valencià entre el Llevant i el València. «Ens hem de centrar a jugar i a derrotar el Deportivo i després ja veurem què passa», indicà.

Cúper no volgué entrar en polèmiques i no respongué als comentaris procedents del Llevant, que pretenen desestabilitzar el Mallorca, referents a les hipotètiques ajudes arbitrals i federatives rebudes pel conjunt vermellenc. Així, es limità a comentar que «jo només sé que fa un mes hi havia una diferència d'onze punts i ara només és d'un. Tenc la sensació que, en aquell moment, nosaltres fèiem les coses malament i ara les feim bé, mentre que ells, que tenien una diferència important de punts a favor seu, ara no la tenen; les coses no els van tan bé i s'aferren al que sigui per no baixar. Diguin el que diguin, a mi no me preocupa. Nosaltres només volem guanyar partits i no parlar dels àrbitres, ja que de vegades s'equivoquen a favor teu i altres en contra, però al final de la temporada la situació s'equilibra. Pens que el Llevant es mou per territoris en els quals no crec que trobin la solució als seus problemes. Només una cosa és certa: els partits s'han de jugar i ells poden parlar tant com vulguin i dir barbaritats, però en el futbol les coses es resolen jugant».

Quant al compromís amb el Deportivo, l'entrenador vermellenc, després de destacar la qualitat del rival, reconegué que «tal volta no serà un partit del tot tàctic, perquè a Riazor ho hem de donar tot. Aquests duels no es guanyen per cap maniobra tàctica concreta, sinó per la fe que es posa en la disputa de cada pilota. Hem de jugar bé quan tinguem la pilota i hem de saber fer una bona pressió per no deixar pensar les seves estrelles». Cúper no es refia d'un Deportivo que diumenge retrà homenatge a dues icones de l'entitat com són Fran i Mauro Silva, i afirmà que «en el món del futbol dos més dos no sempre són quatre i si un equip surt a jugar relaxat, pensant en altres temes i sense pressió, no tenc dubtes per saber si això ens convé. La cosa certa és que en aquest esport l'actitud i la motivació són vitals i a mi personalment m'agrada que els meus jugadors estiguin concentrats en el partit i no tenguin el cap en una altra banda».

Per acabar, Cúper volgué destacar la capacitat de reacció dels seus homes durant les darreres jornades i la comunió existent entre l'equip i l'afició, dos factors que el duen a ser optimista sobre el futur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.