algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

L'Osasuna arriba a la primera final

Un Atlètic de Madrid pèssim facilità la classificació navarresa

AT. MADRID 0
AT. OSASUNA 0

AT. MADRID: Leo Franco, Pablo, García Calvo, Perea, Velasco, Luccin, Colsa, Antonio López, Ibagaza, Richard Núñez i Fernando Torres.
Salva per Richard Núñez en el minut 46 i Aguilera per García Calvo en el minut 70.
AT. OSASUNA: Elía, Expósito, Cruchaga, Josetxo, Clavero, Valdo, Pablo García, Puñal, Delporte, Webo i «Chengue» Morales.
Muñoz per Webo en el minut 66, Moha per Deporte en el minut 78 i Milosevic per Chengue Morales en el minut 81.
ÀRBITRE: Luis Medina Cantalejo (Comitè andalús). Amonestà els locals Luccin (m.15), Antonio López (m.28), Ibagaza (m.67) i els visitants Morales (m.15), Cruchaga (m.26), Webo (m.27), Pablo García (m.31), Clavero (m.34), Muñoz (m.82) i Elía (m.91).
INCIDÈNCIES: Diego Armando Maradona presencià el partit des de la llotja amb el seleccionador espanyol Luis Aragonés.

L'Osasuna, encoratjat pel tècnic mexicà Javier Aguirre, arribà a la primera final de Copa de la seva història, impulsat per la impotència d'un Atlètic incapaç no tan sols de marcar, sinó també de crear perill amb assiduïtat o, almanco, de convèncer de la seva garra una afició que els acomiadà amb una gran esbroncada, convençuda de que s'ha tancat una temporada lamentable.

Sense idees, sense capacitat per abocar al camp la passió que desitjava la graderia, l'Atlètic caigué en la trampa de l'Osasuna, que es trobava còmode en un matx amb joc escàs. L'uruguaià Pablo García aventurà que aniria a Madrid «com si me n'anàs a la guerra» i, durant la primera meitat, l'Atlètic i l'Osasuna just intercanviaren pilotades.

En el segon temps, amb Ballesta en substitució de Núñez, l'Atlètic volia tenir més presència a l'àrea contrària i, per ventura, més esperit de guerra, però la dinàmica del seu joc no canvià gaire, ja que era inconnex i massa previsible. De fet, l'Osasuna hauria pogut sentenciar en l'inici de la segona meitat, però Webo no sabé treure profit d'una errada de García Calvo i entregà la pilota a Pablo Ibáñez, tot i que ell es trobava tot sol davant Leo Franco.

L'Atlètic de Madrid ho continuà intentant, però amb més voluntat que encert. Al final, l'Osasuna es classificà i s'enfrontarà amb el Betis en la final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.