nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Nadal derrota Ferrer i accedeix a la final

El tennista manacorí disputarà davant l'argentí Guillermo Coria la seva quarta final consecutiva

Rafel Nadal, cinquè favorit, derrotà ahir David Ferrer per 4-6, 6-4 i 7-5 en el duel espanyol de semifinals i es classificà per primera vegada en la seva carrera per a la final del Màsters Sèries de Roma, en la qual l'espera l'argentí Guillermo Coria, que en l'altre partit s'imposà a André Agassi per 7-5 i 7-6 (7/0).

És la tercera final consecutiva de la temporada per a Nadal en torneigs de Màsters Sèries, després d'haver caigut en la de Key Biscaine i d'haver guanyat la de Montecarlo. De moment, Nadal ja s'ha classificat per a un altre matx decisiu. I ha estat en la seva primera aparició al torneig romà després d'haver guanyat al Principat i obtingut el títol en el Comte de Godó.

A més, hi afegeix els títols de Cosat do Saupie (Brasil) i Acapulco (Mèxic) i la final perduda a Miami davant el suís Roger Federer. Però per accedir a la darrera ronda de Roma, hagué de patir, i molt, a més de necessitar tres punts de partit per resoldre el duel. No debades, tenia davant un David Ferrer en gran forma, molt motivat i que corregué sense descans per evidenciar que coneix molt bé el manacorí, ja que li plantà cara en tot moment.

Així, Ferrer amb cops molt ajustats a les línies sabé mantenir el seu servei amb comoditat fins al vuitè joc. A Ferrer tot li sortia bé, cosa que s'afegí a una baixada mental i física de Nadal. Fins a tal punt que Ferrer, picant fort, s'adjudicà els tres jocs següents, que li donaren el primer set i el col·locaren amb 1-0 en el segon. El valencià havia sumat cinc jocs consecutius. S'entrà així en una fase de trencaments continus de servei i Nadal fou qui en sortí més beneficiat, ja que n'aconseguí tres i guanyà el set per 6-4.

La tercera mànega tornà a ser igualada, si bé el mallorquí arribà a servir per al set amb 5-4 a favor. Tingué dues boles de partit, però Ferrer restà bé i igualà el set (5-5). Tanmateix, Nadal conquerí l'onzè joc en blanc amb el servei de Ferrer. Després, sentencià amb el seu per accedir a la gran final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.