algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Horabaixa de transistors

Els mallorquinistes tendran un ull en el que passi a Son Moix i l'altre en el partit del Ciutat de València


Amb set punts de desavantatge, que són vuit pel golaverage, i amb només cinc jornades per davant, ningú pot mantenir en aquestes alçades allò que «no hem de mirar el que passi en altres camps». Ni tan sols ho va dir Héctor Cúper quan divendres va admetre que ara «ja s'ha d'estar pendent de tot», sempre que això no afecti el rendiment dels seus futbolistes damunt el terreny de joc. I és que avui el mallorquinisme es vestirà també amb la camiseta blanc-i-blava del Màlaga, que a la mateixa hora, cinc de l'horabaixa, juga contra el Llevant en el Ciutat de València. El conjunt de Bernd Schuster és ja l'única referència que li queda al Mallorca per mantenir la categoria. Els granotes només han sumat un punt del quinze últims, i tenen per davant seu tres jornades finals molt complicades contra FC Barcelona, València i Vila-real. Avui, rebran un Màlaga que arriba amb la categoria pràcticament salvada però amb ganes de revenjar-se del 0-4 que li endossà el Barça diumenge passat.

Fins ara, els homes de Cúper no han sabut pujar-se a cap dels trens de salvació que han passat per davant seu, i avui tenen, ben segur, la seva última oportunitat. L'entrenador del Mallorca ha anunciat que no s'amagarà el resultat del Ciutat del Llevant en cap cas, «i si els jugadors no han de mirar el simultani, que no el mirin i punt», va dir fa dos dies. En qualsevol cas, el cert és que els xiu-xius que arribin des de les grades seran el millor senyal del que va passar en l'estadi llevantinista. I encara que es podrà dir que una derrota del Llevant que no vagi acompanyada d'un triomf vermellenc de poc servirà, no és menys cert que si els dos conjunts locals sumen els punts, serà una victòria gairebé inútil.

Així doncs, la d'avui tornarà a ser un horabaixa de transistors, potser només comparable amb la d'aquell final de lliga en què el Mallorca salvà la categoria guanyant el Valladolid després de ser equip de Segona durant molts minuts. Aquesta vegada la permanència quedarà encara molt enfora passi el que passi, però si a pocs minuts per a les set el Mallorca es troba a quatre punts de la salvació, les coses canviaran molt. Llavors podrem pensar que un triomf dissabte a El Sadar deixaria el Llevant un punt per sobre, i ficaria màxima pressió als granotes. Això sí, de moment, guanyem avui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.