algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Cúper repta la fortalesa de La Romareda

L'argentí confia trencar la ratxa de victòries d'un Saragossa que no ha perdut encara a casa seva


El Reial Mallorca afronta avui (17.00 hores/PPV) a La Romareda una nova prova de foc per intentar aconseguir la victòria que posi punt i final a la sequera de triomfs que pateix l'equip des que guanyà amb el Getafe (0-2) en la segona jornada de Lliga.

El conjunt mallorquinista és conscient de la dificultat de derrotar un Saragossa que compta els seus partits a casa per victòries, però tot i això confia aconseguir tres punts que donarien un poc de llum en el seu camí de sortida de la zona de descens. El Saragossa, a més, és l'equip més golejador a casa -amb setze gols-, i posarà a prova el sistema defensiu del Reial Mallorca.

Precisament, des de l'arribada d'Héctor Cúper a la banqueta mallorquinista l'equip illenc ha experimentat una clara millora en el seu joc i, molt especialment, en el capítol defensiu. No obstant això, el tècnic argentí no ha pogut evitar que el Reial Mallorca sigui l'actual fanalet vermell del campionat després d'haver guanyat just l'esmentat partit a Getafe, haver-ne empatat sis i haver caigut derrotat a la resta.

Cúper podria apostar en el partit d'avui pel mateix onze que la passada setmana, amb l'única novetat de Fernando Niño en el lloc d'un Sergio Ballesteros que és baixa per sanció, i el dubte de si Arango haurà arribat al partit en condicions per jugar després de la seva concentració amb Veneçuela o bé cedirà el seu lloc a Tuni.

El davanter solleric féu un bon partit la setmana passada per la banda esquerra i des d'alguns sectors se l'apuntava com a titular per aquesta banda. En cas que finalment Arango pogués jugar, emperò, les portes de l'onze no es tanquen totament a Tuni, ja que hi ha una mínima possibilitat que Cúper aposti per ell en la banda i Arango al costat de Luis García, en detriment d'un Jesús Perera que no acaba d'oferir el rendiment esperat.

Andrija Delibasic, per la seva part, no s'ha recuperat a temps de la lesió fibril·lar que el té allunyat dels camps des de fa poc més d'un mes, mentre que David Cortés sí que entrarà en els plans de Cúper en haver-se entrenat ja amb total normalitat ahir dematí i haver passat satisfactòriament les proves mèdiques. El de la pedrera Campos, així, haurà d'esperar la seva oportunitat a la banqueta. L'entrenador mallorquinista confia que el seu equip rebi avui la recompensa a la feina realitzada des de la seva arribada a l'illa i pugui trencar així la ratxa de victòries que el conjunt aragonès gaudeix ara mateix al seu feu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.