algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.73°

Johnson, jugador més valuós de la jornada

El pivot nord-americà del Drac Inca anotà 25 punts i capturà 7 rebots davant el Doncel La Serena

El pivot nord-americà del Drac Inca, Stevie Johnson, fou el màxim anotador i el jugador més valuós de la novena jornada de la Lliga LEB-2. Els seus 25 punts, 7 rebots i 3 assistències davant el Doncel La Serena ho diuen tot. En el rànquing acumulat, el jugador nascut a Beaumont és el segon efectiu més valuós per darrere del seu compatriota Thomas Terrell, que milita en el Club de Bàsquet l'Hospitalet. L'equip de Juan Díaz vencé amb comoditat el conjunt extremeny per 102-77 en un partit en el qual també destacaren l'altre pivot nord-americà, Christopher Alan Sneed (17 punts i 11 rebots), i el base Lolo Castro (7 punts i 9 assistències).

Per la seva banda, l'Alcúdia Aracena en les últimes dues jornades n'ha donat una de freda i una de calenta. Si fa dues setmanes acabà amb la imbatibilitat del líder Bruesa Guipúscoa, divendres passat encaixà la seva quarta derrota de la temporada a la pista del Club Baloncesto Pozuelo. Els 15 punts, 14 rebots i cinc taps del pivot alcudienc Robert Joseph -que tornà a ser l'home més destacat de l'equip de Fede Pozuelo- foren contrarrestats pels 21 punts i 9 rebots del pivot madrileny Dario Quesada.

L'esquadra mallorquina féu un partit molt discret en atac i, després d'una sèrie de 24 de 57 en tirs de camp i 9 de 15 en tirs lliures, es quedà en els 59 punts, mentre que el seu rival n'anotà 77. El Bruesa Guipúscoa conservà una setmana més el lideratge gràcies a la seva victòria al Poliesportiu José Antonio Gasca de Sant Sebastià davant el Celso Miguez-Procolor de Pontevedra (89-78), amb un gran Shawn Jackson, autor de 22 punts. Els bascs avantatgen en la classificació per una victòria l'Autocid Ford de Burgos i l'Aguas de València de Gandia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.