cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Luis Aragonés encara no té el seu onze

La sanció de Poli i els dubtes de Correa i Nené han obligat el tècnic a estudiar noves alternatives


A falta ja de pocs dies perquè el Màlaga trepitgi terres mallorquines, Luis Aragonés desconeix encara quin serà l'equip titular que alinearà en el transcendental partit de diumenge davant del conjunt andalús. La baixa de Poli per sanció, i els dubtes de Correa i Nené, per lesió, han obligat el tècnic madrileny a estudiar noves alternatives en l'onze que la setmana passada va guanyar el Valladolid en un partit d'infart.

La possible baixa de l'uruguaià ha estat del tot inesperada, ja que Correa va tornar ahir de la concentració amb la seva selecció, amb la qual va disputar un partit amistós davant del Getafe. El migcampista pateix una lesió muscular al recte anterior de la cuixa esquerre visible en l'ecografia, però el seu diagnòstic està pendent de les noves exploracions que els serveis mèdics del Reial Mallorca li practicaran avui. Precisament el doctor Pericàs fou l'encarregat d'acompanyar ahir Correa a l'hospital després que aquest abandonàs l'entrenament amb molèsties.

La seva possible baixa podria obrir les portes a Nené, el qual començà com a titular a la banda esquerra però darrerament no entra en els plans de Luis Aragonés. El jove jugador brasiler, emperò, també està a l'espera de noves exploracions per arrossegar una distensió al genoll esquerre des de dimecres. Amb ambdós jugadors «tocats», Luis Aragonés podria contemplar la possibilitat de tornar fer entrar a la convocatòria Toni González.

El del planter pujà al primer equip a principis de temporada i ràpidament es féu un lloc a l'onze, però darrerament no entra en els plans del tèncic i podria tenir finalment diumenge una nova oportunitat. La polivalència del jugador li permet jugar al lateral esquerre i cobrir així la baixa de Poli, qui en principi havia de ser substituït per Edu Moya. Tot i que això ja és l'habitual, Aragonés no pareix tenir-ho clar i ahir provà les dues combinacions.

Toni González podria, emperò, finalment exercir d'interior esquerre si Correa i Nené no es recuperen, encara que Campano i Finidi són seriosos candidats per fer-se amb la titularitat en aquesta ubicació. Luis Aragonés haurà d'esperar a avui per conèixer amb quins futbolistes comptarà pel partit de diumenge davant del Màlaga, en el qual una victòria és més que necessària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.