algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

'Operació Renove' al Son Amar

El club palmesà dóna la baixa a cinc jugadors i a Ernesto Rodríguez

Un cop finalitzada la 'temporada del retorn' a la Superlliga de voleibol, i gairebé sense temps per als laments, la directiva del Son Amar Palma ja ha començat a planificar l'equip de cara al proper curs. Ahir s'anunciava a la pàgina web del club que cinc jugadors no continuaran la temporada 2004/2005 a les ordres del tècnic Vladimir Bogoevski, així com la baixa voluntària del segon entrenador Ernesto Rodríguez.

El Son Amar ha pres la decisió de prescindir dels serveis del brasiler Paulo Tavares; l'internacional espanyol, Gustavo Saucedo; el mallorquí Joan Colom -tots tres ocupaven la posició d'oposats-; el central veneçolà Iván Márquez i l'atacant argentí Jorge Elgueta.

El breu comunicat que anuncia les baixes no dóna pistes sobre els moviments que està realitzant per reforçar l'equip, però ja han començat a sonar noms com el francès Antigà, que milita en l'Alpi Tour italià o l'oposat canadenc Ruet, que juga en el Paris Voley francès.

Per la seva banda, Ernesto Rodríguez, que fou el tècnic que dirigí l'equip que conquerí l'ascens, comentà que la seva decisió de deixar el Son Amar respon al desig de «posar fi a una etapa» i «canviar el rumb» de la seva carrera. Així mateix anuncià que el seu futur està en el voleibol femení, i reconegué una oferta per entrenar el Drac Hotels Algaida, de Lliga FEV, i una altra de l'Alaró, de Divisió Nacional. «Son projectes que me fan molta il·lusió. Després de la meva etapa en el Son Amar he decidit que era hora de marcar-me nous reptes i noves metes i en els pròxims dies prendré una decisió al respecte», comentà.

Pel que fa a les cinc baixes, Ernesto Rodríguez no mostrà sorpresa i opinà que «és una opinió respectable» i afegí que «el club s'ha marcat objectius molt alts per a la temporada que ve i penso que volen renovar la plantilla per incorporar jugadors de més categoria que els permetin aspirar a tots els títols».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.