cielo claro
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
15°

Vladimir Karpets dóna un nou triomf a l'Illes Balears-Banesto

El conjunt d'Eusebio Unzúe va saber dominar els rivals de la general

El corredor rus de l'Illes Balears-Banesto, Vladimir Karpets, es proclamà ahir guanyador de la 44a edició de la Volta Ciclista a la Rioja, després d'una darrera etapa en la qual el seu equip controlà els rivals en la general i el belga Jan Kuyckx, del Vlaanderen, aconseguí el triomf a la meta de Logronyo.

L'etapa era propícia perquè un equip sòlid com el dirigit per Eusebio Unzúe marcàs els rivals del líder, tot i que l'avantatge del rus, de només deu segons sobre José Àngel Gómez del Paternina Costa de Almeria, era molt curta com per no esperar els atacs d'aquest conjunt.

Però l'etapa es va desenvolupar com més interessava al conjunt del líder, amb atacs de corredors que no s'hi jugaven res més que un triomf parcial i amb un Paternina sense capacitat per sorprendre. Així, quan un grup de ciclistes va intentar escapar-se, ho va aconseguir, perquè els corredors balears no varen veure cap perill en ells.

Tanmateix, abans de l'ascens a l'alt de Meano, de tercera categoria, l'equip del líder ja havia pujat el seu ritme, per la qual cosa l'aventura ni tan sols va arribar al cim del port. El conjunt de Karpets no estava disposat que el Paternina el sorprengués en aquest punt i arribà al cim amb un panorama molt favorable per als seus interessos.

L'Euskaltel també cercà l'etapa per mitjà de Dionisio Galparsoro, però fou el conjunt belga el que demostrà més qualitat per preparar l'esprint. El Vlaanderen imprimí velocitat i Jan Kuyckx es va endur l'etapa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.