nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

Campionats d'Espanya Open en pista Catalunya domina a Son Moix

La parella Martí/Cerrillo conquerí una altra medalla de bronze en l'americana

La parella mallorquina Xisco Martí i Miquel Àngel Cerrillo conquerí en la tercera jornada dels campionats d'Espanya Open, disputats en el velòdrom de Son Moix, la tercera medalla de bronze per les Illes Balears.

La parella illenca s'imposà en els dos darrers esprints puntuables i desbanca l'equip madrileny Lorenzo i Rodríguez del podi. Xisco Martí va tenir el primer dia dels campionats un accident de trànsit, però va fer tot allò possible per poder sortir junt amb el seu company. Els guanyadors de la medalla d'or varen ser els catalans Miguel i Escobar, per davant dels bascs Alonso i Maeztu.

En l'especialitat «keirin» es classificaren Teresa Galiana, per disputar la final, i Jaume Cardona per a la final B. Fregà la corredora balear el podi, en quedar cinquena, en una prova dominada per la basca Leire Olaberria, que superà la gran triomfadora dels campionats, la madrilenya Gema Pascual. Jaume Cardona entrà quart de la final B, mentre que Daniel Crespí i Cati Balleater no passaren de la primera sèrie.

En les proves de persecució olímpica, velocitat olímpica i quilòmetre amb sortida parada no hi participa Balears, malgrat tenir homes amb garanties per pujar al podi en la persecució per equips. Catalunya, en les proves de persecució i velocitat olímpica, guanyà els ors, mentre que en el quilòmetre guanyà el sub 23 valencià Rubén Donet (1.07,980).

En la puntuació per a les dones guanyà la madrilenya Gema Pascual, seguida de les catalanes Azucena Sánchez i Debora Gálvez i la mallorquina Lourdes García-Navas. Cati Ballester entrà sisena i Marimar Sancho vuitena.

Balears es quedà, finalment, amb una medalla d'or i una campionat nacional absolut, Joan Llaneras en «scratch», i tres bronzes, David Muntaner, en persecució individual, Miguel Àngel Cerrillo, en «scratch», i la parella Martí/Cerrillo, en l'americana. David Muntaner conquerí a més el títol de la categoria sub 23 en persecució.

Catalunya, amb 15 medalles, cinc d'elles d'or, s'imposà en la classificació final per a seleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.